|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A ja tam nie lubię wiedzieć kto przychodzi na świat...chociaż są przypadki wyjątkowe
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zastanawia mnie to czemu jak mi sie rodza dzieci w ts2 nigdy nie mam dziecka z bląd włosami, chociarz daje np. simke blądynke a dzieci sa podobne do ojca!! Wszystkie z opalona karnacja i z ciemnymi wlosami. Myslalam o tym zeby sfarobowac wlosy sima przed narodzeniem dziecka ale nie wiem czy to cos pomoże
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
edit: i tak: kolor brązowy i czarny jest dominujący nad blond i rudym. z czego, jak rodzice są brunetką i szatynem, bądź odwrotnie, to dominuje bardziej brąz. z kolei w przypadku koloru oczu, dominujące są ciemnoniebieski i brązowy (dominują również nad zielonym), zielony dominuje nad niebieskim i szarym. w przypadku pary o ciemnoniebieskich oczach i brązowych, dominuje kolor brązowy. tyle że... dominuje, nie znaczy, że za każdym razem nie ma szans na nie dominujący kolor, po prostu te szanse są o wiele mniejsze. w przypadku kolorów skóry, to jest już różnorodność, ale... jeśli dziecko jest z pary gdzie jeden rodzic ma najjaśniejszą karnacje a drugi jest murzynem wtedy dziecko może urodzić się w każdym z podanych przez grę kolorów. w przypadku ściągniętej z netu genetyki, wszystko zależy na podstawie jakiego koloru z gry, była ona przerabiana na inny. np. kolor fioletowy oczy stworzony na podstawie koloru ciemnoniebieskiego z gry będzie dominował nad kolorem szarym, ale z kolei kolor fioletowy stworzony na podstawie niebieskiego, nie będzie dominował nad szarym (szanse będą wtedy pół na pół). załapał to ktoś w ogóle? ![]() Ostatnio edytowane przez rainne : 07.01.2005 - 13:58 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zazwyczaj mi się chłoapcy6 trafiają ale dziewczynki też mam chociaż w mniejszej mierze.... Nigdy nie miałam bliźniaków chciałbym mieć chcoiaż raz żeby zobaczyć jak to jest ale jakoś mi nie wychodzą a sądze że przepisu na nie nie ma i że to własnie jak tu już niektóre osoby wspomniały traf może keidyś sie doczekam tych bliżnaków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |