Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.12.2004, 15:12   #1
Pinia
Guest

Domyślnie

a może da sie wyciągnąć niemowlaka z brzucha ciężarnej kobiety? :shifty: nie wiem, ale zdaje mii sie że raczej sie nie da ale warto spróbować
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.12.2004, 15:34   #2
Slimak78
Guest

Domyślnie

nie da sie bo niemowlak jest wew. ciała matki a nie da sie rozciąć
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.12.2004, 15:43   #3
ssparrow
Guest

Grin

Cytat:
Napisał Pinia
a może da sie wyciągnąć niemowlaka z brzucha ciężarnej kobiety? :shifty: nie wiem, ale zdaje mii sie że raczej sie nie da ale warto spróbować
Ha! Akurat by zrobili taką dopracowaną gra Skąd, przecież dziecko powstaje dopiero jak kobiecie już znika brzuch
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 10:51   #4
CeZaReK
Guest

Domyślnie

W jedynce miałem w domu ściągniętą przebieralnie i oni tam To robili i tesh wyciągałem to kodem i zwała była. Ta głowa do góry nogami to naprawdę hardcore:-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2005, 12:03   #5
Pytak
Guest

Domyślnie

Próbowałem simki z bójki wyciągnąć i mi nie wyszło. A jak wyciągne to walne screena.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2005, 15:18   #6
*RaiNboW*
Guest

Domyślnie

YYy niestety nie widzę obrazka:/ ale w jedynce też tak robiłam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2005, 15:50   #7
Jillian
Guest

Domyślnie Wanna

A sprobujcie zobaczyć sobie jak to wygląda w takiej wannie co sie kupuje za punkty aspiracji Tylko musicie sie dokładnie przyjrzeć. Facet siedzi na dnie z nogami do góry a baba robi wygibasy i nawet sie na niego nie patrzy hahah
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2005, 08:39   #8
Migan
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Fizzly
Witam po raz kolejny, tym razem chcę przedstawić, jak wygląda seks simów pod pierzynką, czyli to, czego normlanie widzieć nie powinniśmy. Takiego tematu chyba nie było?
Oto jak świetnie bawią się nasi simowie:
Simka bez głowy, ręce i nogi powykręcane chyba z 10 razy w osi, 'głowa do góry nogami', po prostu świetne... :\

Się postarali, żeby zmieścić całe postacie pod taką ciastą pierzyną... Dla nieuświadomionych 'wyjąłem' simów z łóżka kodem "moveobjects on". Fajnie się można uśmiać jak się na nich patrzy gdy nie są w tym łóżku. Wygibasy jak niewiem.

Ps. Oczywiście to kolejny mój eksperyment, nie jestem żadnym erotomanem.
A jak ja dałam kod move_objects on i jak chciałam odsunąc łóżko to simy razem z tym łóżkiem sie przysuwają i nie widze :1smutny: czemu?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2005, 09:39   #9
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał M!S!A123
A jak ja dałam kod move_objects on i jak chciałam odsunąc łóżko to simy razem z tym łóżkiem sie przysuwają i nie widze :1smutny: czemu?
Bo musisz złapać za jakąć wystającą kończynę sima... i mieć pauzę... Inaczej się nie da...

Mozna jeszcze zbudować specjalny domek - sypialnię otwrtą u góry (po prostu - brak podłogi na następnym piętrze) i oglądać simów z tego następnego piętra... Znikaja przdmioty, simy zostają (pokój ten jest gdzieś w Dziwnowie, w domu z Nerwusem Jakimś)....
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2005, 12:05   #10
Art
Guest

Grin

Hihi ja też tak kiedys robiłam. Niestety można ich wyciągnąć tylko jak im jakaś kończyna wystaje.
Kiedyś próbowałam wyciągać z dużej wanny i wyciągnęłam rękę sima, ale....bez ciała! Samą kończynę to się uśmiałam
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania