|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ta opiekunka jest jakaś dziwna!!! Kiedys do mnie przyszła i zamiast opiekować sie dzieckiem to usiadła sobie na kanapie i oglądała telewizje albo piła kawę. Biedne dziecko cały czas było głodne i niewyspane! xP Nie mogłam nic zrobic bo byłam w pracy. Nigdy więcej jej nie zatrudnię.Tylko marnuje mi pieniądze!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A mi u mnie w domu opiekunka umarla. an moim przyjeciu. Byla balanga i spadlo do katastrofa
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
U mnie opiekunka:
- Nazywa sie Sergiusz Desperat. - Ciagle smazy kotlety wiepszowe, mimo iz nikt w domu nie jest glodny (nawet ona :\) i zostawia je nieprzyzadzone na blacie. - Zostawia dzieci (niemowlaki) na podlodze. - Ciagle gra na Konsoli Maxis/PC lub oglada TV. - Je nieswieze zarcie. - Jak male dziecko gra na cymbalkach (max energii) wsadza je do kojca! - Raz zadzwonila po pizze, a akurat po nia samochod przyjechal i musialem placic. - Ciagle karmi moje dzieci, mimo ze nie sa glodne. No i jak taki ktos moze byc nazywany opiekunka? Ale, jest jeden plus: + Sprzata dom ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Oto jak sprawdza się moja opiekunka
- Nigdy nie sadza dziecka na nocnik, czeka aż się załatwi i wtecy mu zmienia pieluszke - Wyzywa moich simów i wszystkich obraża - Ciągle piecze ciasta - Kładzie dzieci na podłodze - Stoi w drzwiach toalety i nie daje nikomu wejść - Ogląda telewizje zamiast opiekować się dziećmi |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No... Ogrodnik potrafi cały dzień stać przy kwiatku i nic nie robić
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
U mnie w miarę normalnie. Chcociaż gdy dziecko chce spać, to ona je wyjmuje z kojca i kładzie na ziemi. Czyli u mnie jest w kratkę : czasem dobrze, czasem źle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
U mnie szkoda gadać przychodzi robi sobie żarcie i siada taki wrzód na d.... przed telewizorem.
Ps. przepraszam za wyrażenie |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
u mnie to juz wszystko kodami jest-pieniądze,dobru humor na full, jak mi sim choruje to kodem go biore i jest zdrowy.Ale wracając do opiekunki to co ja mam zrobić żeby ona przestała stać w miejscu i wzieła się za dziecko?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
To prawda te opiekunki są do niczego.Skorzystałam z usług opiekunki,ale kiedy przeszła nie zajmowała się dziećmi ,kiedy np.mojemu simowi(małe dziecko)miało brak higieny to opiekunka dawała mu jeść chodż było najedzone..a tak w ogóle to ciągle majsterkowała przy kuchni i trzy razy wywołała pożar...Tych opiekunek mam serdecznie DOSYĆ...!!!!!!!!!! :1smutny: :jump:
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ona miala sie opiekowac dziećmi a żarła se moje zapasy z mojej lodówki (chamstwo jedno) wkurzylam sie i zwolnilam ja a ona zabrala mi dziecko (jędza jedna)
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|