Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.07.2005, 16:34   #1
Dzikuska
Guest

Domyślnie

hehe, a moja opiekunka Karen Gast nawet potrafi się opiekować dziećmi, a gdy one śpią, Karen sprząta zielone żarcie, ścieli łóżka, czyści piec itd.

wkurzają mnie RODZICE. Bo oni co chwila biorą dziecko, nawet gdy nie jest głodne i idą z nim do lodówki i karmią. Może ktoś wie, czy jest na to jakiś patch czy hack. Na dzieci wiecznie bawiące się wodą w kiblu <a fe> jest. a na nadgorliwych rodziców ????
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.07.2005, 19:58   #2
Issa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Dzikuska
hehe, a moja opiekunka Karen Gast czyści piec
Czyści piec? Jaki piec?
A hacka poszukaj na modthesims, zapewne jest takowy (nie pamiętam, czy akurat taki, ale z wieloma się spotkałam).
I nie ma się już co rozwodzić nad opiekunkami. Jakie są- każdy widzi.
Moje chwalę, bo przygotowują homara i nie jedzą, tudzież ciasto czekoladowe. Moje rodziny nie muszą wtedy gotować, a brzuchy mają pełne.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.07.2005, 19:32   #3
Dzikuska
Guest

Domyślnie

noo, piec gazowy czy tam elektryczny to miejsce z piekarnikiem nie da się u Ciebie tego czyścić ?????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2005, 09:27   #4
Velixica
Guest

Smile Nawet taka okropna nie była

Ja tylko raz zatrudniłam opiekunke.Tamta była jakaś grzeczniutka wogóle nie oglądała telewizji ani nic tylko zajmowała się Aureką :smilea: tylko robiła to strasznie powoli ale to sie wytnie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2005, 10:00   #5
Issa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Dzikuska
noo, piec gazowy czy tam elektryczny to miejsce z piekarnikiem nie da się u Ciebie tego czyścić ?????
Ach, to o kuchenkę Ci chodzi? Widocznie z innej części Polski jesteśmy, bo u mnie tego piecem nie zwą.
Też czyści, też.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2007, 10:54   #6
kagosia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Binek
Zatrudniłem opiekunke.To więc mam dwójke niemowlkaów.Ona się nimi nie zajmowała!Brała je tylko na reće.Dzieki niej moje niemowlaczki zabrała opieka specjalna ;( Matka umarła kilka dni później ;(
No to jej nie zatrudniaj, u mnie to ja się wkurzyłam. Przyszła ta opiekunka. Dziecko beczało, bo nie miało zmienionych pieluch, matka była w pracy 9ojciec też). No to ta opiekunka usiadła na kanapie i przez 9 SIMOWYCH GODZIN oglądała telewizję.... Potem dziecko mi zabrała opieka społeczna, a moi biedni Simowie zwolnili opiekunkę i zapłacili rachunek w wysokości 800 $....... ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2007, 08:59   #7
Castaway

Reputacja: 18
Mad Opiekunka

Cytat:
Napisał Binek
Zatrudniłem opiekunke.To więc mam dwójke niemowlkaów.Ona się nimi nie zajmowała!Brała je tylko na reće.Dzieki niej moje niemowlaczki zabrała opieka specjalna ;( Matka umarła kilka dni później ;(
U mnie też podobnie było :/ Ale ona sie TROCHE nim zajmowala xP i wsadziła dziecko do kojca i czekała z pare minut ( w simsach godzin ) zeby ono sie wyspalo a potem te dziecko polozyla na ziemi i nie wiadomo czego stala i nic nie robila a dziecko plakalo wypedzilam ja natychmist :/ i u mnie tez ona robi porzadki :shy: sprzata itp juz wole dawac pod opieke jej te dziecko juz chodzace do szkoly (po takim raczkujacym)
Castaway jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.05.2007, 15:30   #8
ewcia11
Guest

Wink

Cytat:
Napisał Binek
Może to dla tego, że ona nie umie opiekować się dwójką dzieci i raz brała jedno na rece to drugie zaczynało płakać potem brała to drugie i pierwsze zaczynało płakać. ja kiedys zaadoptowalam chyba 5 dzieci (bo mi sie nudziło )i tez nie bylo dobrze byly glodne spiace itp. a jak mialam jedno dziecko to bylo ok. a w ogole to raz mialam tak ze zatrudnilam opiekunke i ona potem nie chciala wyjsc z mojego domu nameczylam sie zanim ja jakos wygonilam......
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2007, 22:20   #9
Nasti
Guest

Domyślnie

Ja tez nie lubie opiekunek, raz miałam małe dziecko i ono miało prawie zerową energie, a ona głupia je karmiła (oczywiście głód to dziecko miało całkowicie zaspokojone :con: ). Niestety czasem musze je zatrudniac....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2007, 22:26   #10
MilQa
Guest

Domyślnie

ja zawsze mam ogrodnika opiekunek i sprzątaczek nie lubię
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania