|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hehe, a moja opiekunka Karen Gast nawet potrafi się opiekować dziećmi, a gdy one śpią, Karen sprząta zielone żarcie, ścieli łóżka, czyści piec itd.
wkurzają mnie RODZICE. Bo oni co chwila biorą dziecko, nawet gdy nie jest głodne i idą z nim do lodówki i karmią. Może ktoś wie, czy jest na to jakiś patch czy hack. Na dzieci wiecznie bawiące się wodą w kiblu <a fe> jest. a na nadgorliwych rodziców ???? ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A hacka poszukaj na modthesims, zapewne jest takowy (nie pamiętam, czy akurat taki, ale z wieloma się spotkałam). I nie ma się już co rozwodzić nad opiekunkami. Jakie są- każdy widzi. ![]() Moje chwalę, bo przygotowują homara i nie jedzą, tudzież ciasto czekoladowe. Moje rodziny nie muszą wtedy gotować, a brzuchy mają pełne. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
noo, piec gazowy czy tam elektryczny
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja tylko raz zatrudniłam opiekunke.Tamta była jakaś grzeczniutka wogóle nie oglądała telewizji ani nic tylko zajmowała się Aureką :smilea: tylko robiła to strasznie powoli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Też czyści, też. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja tez nie lubie opiekunek, raz miałam małe dziecko i ono miało prawie zerową energie, a ona głupia je karmiła (oczywiście głód to dziecko miało całkowicie zaspokojone :con: ). Niestety czasem musze je zatrudniac....
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ja zawsze mam ogrodnika
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |