|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja daję imiona nietypowe np Milena, Cyprian
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja np. kiedy grałamw gwiazdę zrobiłam Beyonce Knowles (czy jakoś tak). A w ts2 stwożyłam gościa na wzur Xibita
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Był temat na imiona dla simków, to ja zrobie temat z nazwiskami, pomuszcie mi bo ja nigdy nie wiem jakie robić nazwiska ;( !!
A takie daje: -Croft -Werner -i...(nie pamiętam więcej) Z góry :ty: |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja daje :
-Sinegal -Jantar -Olsen |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
http://www.welldressedsim.com/thesimsnames.php
http://simprograms.com/programs.jsp -> "The Sims 2 Name Generator" ... było ... |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja nazywam swoich simów:
1. Williams 2. Roberts 3. Robins I prawie wszyscy maja tak na nazwisko ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Hehe ja zavytuje naziwska moich bohaterów z FS
![]() - Verner - Gray - Harrison - Taylor - Gibson - Chalerm - Kasprowsky I to chyba wszystko ![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Żeńskie:
polskie: Monika , Karolina , Balbina , Katarzyna , Kamila , Sandra , ... krajowe: Kelly , Britney , Nely , Sarah , ... Męskie: polskie: Paweł , Jacek , Szymon , Andrzej , ... krajowe: Mike , Jack , ... najlepsze z najlepszych : Beata |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Imiona żeńskie:
Nadin,Blanka,Julia,Emily,Keira,Mary,Ashley,Shayla( moja mała ufolka),Claudia,Stacie,Odeta,Nikki,Lucy,Skye,Mirta ,Neda,Oralee,Marva,Nilda,Nicole,Cindy,Amber,Samant ha,Madlene,Sarah,Grace,Victoria,Marion,Nora,Prisci lla(inaczej Prissy),Amanda,Nancy,Jessica,Lisa,Daryl,Clare,Cell y,Tammy,Verlene,Misty,Corey,Irma,Jenny,Sana,Marva, Nilda..... Imiona męskie: Marshall,John,Kevin,Bobee,Steven,Mike,Brian,Luke,H arry,Logan,Allan,Nick,Aron,Victor,Orlando,Alex,Val entine,Janis,Quentin,Fabian,Desmond,Ahmed,Vernon.. .. Nazwiska:Keller (moje ulubione nazwisko),Catterfield,Verne,Cleer,Garnett,Tarranti no,Venegas... Ostatnio edytowane przez Nugate : 17.05.2005 - 11:55 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|