|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
dziwi mnie ze wszyscy trzaskaja imiona AMERYKANSKIE (i nazwiska)...
ale nie mam osobiscie nic przeciwko. nasze polskie wydaja mi sie takie jakies dziwne i malo oryginalne a wiec ja glownie tworze mezczyzn. jak juz babe robie to imie daje Jennyfer albo polskie Agnieszka, Anna itp. A meskie to zawsze Tiger Woods ew Jim Carrey (ohh...) , Karry Kokoszko albo Mike Douglass ;/
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja imiona daję takie... nietypowe, ale polskie
Np. Reinhold, Scholastyka, Innocent, Przedpełk, Agotnik, Rygoberg, Gościwit, Pulchieria, Machabeusz itd Nazwiska... Lokator, Sąsiad, Maxis , Praktykant... Cuś takiego
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 13
|
Nie wiem czy ktoś już pisł ale bardzo łatwo można zdobyć bardzo wiele nazwisk. Wystrczy wziąć do ręki układ okresowy pierwiastków i po prostu wybrać jedną którąś z nazw (oczywiście nie złoto czy srebro)np. Rutherford, Meitner, Lutet, Wolfram... Jeśli się nie podoba wystarczy zamienić jedną z literek, np. zamiast Lantan zrobić chociażby...Lanat czy coś
Ja już w okolicy miałam prawie cały ukałd
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Nigdy nie daję polskich imion.
U mnie "szaleją":Norma,Anna,Jill,Wiliam,Carlos,Charles,Sh atzi,Jaqlinne Ann, Pola,Gladys,Eunice,Marilyn. Nazwiska??? Monroe,Murray,Travilla,Lee,Valentine,Baker |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
petr (sory że z małych liter), patryk, rudolf ( ), martin itp żeńskie: katherin, juliet, shopie (czyt. sofi), melania, andżelika, ilona, ivona (najwięcej podaje tu czeskich )nazwiska: maresza (moje ulubione lol), smaresza ( ), neal to są moje ulubione
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Właśnie ściągam ten Family Creator
.Moje ulubione imiona: Żeńskie: Doris, Julia, Maja, Ola, Anka, Jessica, Aurelia Męskie: Piotrek, Adam, Michał, Maciek I nazwiska: Pankiewicz(kiedyś w wiadomościach koleś o takim nazwisku coś gadał i zapamiętałam ), Nowak, Trampek, Sadełko, Pluskacz, Sraliente ( )
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
W Dziwnowie lubię używać imion dla Simów za czasów starożytności np: Liwiusz, Monteskiusz, Artemida, Afrodyta, Hera, Paolino, Korneliusz,Hefajstos itp...W Weronie imiona aktorów i piosenkarzy np: Avril, Shakira, J.LO, Sandra Bullock, 50Cent, Pierce Brosman itp.... W MIłowie różnie bywa: Imiona polskie i zagraniczne. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
a ja nazwisko sobie zawsze robie jakies tam obojetne jakie a co do imien to otwieram kalendarz na jakim bądz miesiącu(przypadkowym) i nie patrząc losuję
wtedy to imie które wylosuje (w kalendarzu przy kazdym dniu są imieniny) daje simce/simowi ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Nie wiem czy dawałem tutaj jakieś imiona, ale podam
Żeńskie : - Halszka - Laura - Virginia - Davida /Vida/ - Dobrawa Męskie : - Szymon - Norbert - Tobiasz - Gordon - Anthony |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|