|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
UP ja też ;p
Ja często wybieram: Stefanie, Angelina, Justin, Robert |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja uwielbiam polskie imiona szczególnie jak trzeba kogoś oszpecić imieniem bez obrazy dla ludzi je noszących.
![]()
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zazwyczaj biorę imiona angielskie, francuskie lub greckie. Nazwiska bardzo rzadko daję polskie kiedy nie mam weny (np. Drzewo, Dom, Farma, Wino)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A ja tak:
Dziewczyny: Josephina, Ernestyna, Irmina. Dziewczyn z reguły robię mało, bo w miastach jest ich pełno ![]() Chłopaki: Jax, Jude, Spike, Malcolm, Zen. Nazwisko: MacOlderin, Lisowski, Snorelax... To chyba wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
W większości przypadków nazywam nowo narodzone simy imionami, które tego dnia występują w kalendarzu. No chyba, że mam w głowie jakieś śmieszne lub ciekawe to nadaje inne.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Rozalia... XD
Liv edit: O nieee... I zapomniałes o czymś- a Twoje cudne simowe nazwiska? ;D Ostatnio edytowane przez Liv : 30.10.2009 - 14:02 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
imiona: żeńskie: Phobe, Gwen , Lauren, Angela, Connie, Cindy, Olivia , Lilly, Header, Misty, Ashley, Suzan, Katie, Alice, Patricia, Vivan, Ingrid, Kimberly, Wendy, Luisa, Megan...
męskie: Bill, Ben, Dick, Zack, Colin, Marck, Cody, Tom, Jackob, Michael, Dean, Roby, Brad, Justin... nazwiska: Collatay, Roshe, Marlynnen, Ferrero, Glass, Tea, Love... |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Imiona żeńskie: Rachel, Phobe, Monika, Nikola, Nina, Gosia, Ania, Kasia, Jill, Amy, Sandra, Lilly, Lisa i jeszcze więcej
![]() Męskie: Ben, Dan, Brad, Justin, Jon, Jack, Patrick, Adam, Matt, Gary, Peter, Mark, Piotr, Kuba itd. Nazwiska: Wymyślam np. Drzewo, Kula, snow, verbs coś tego typu ![]()
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja czesto biore z ksiazek, ktore czytam, zarowno imiona jak i nzawiska.
![]() Przewaznie sa to imiona i nazwiska zagraniczne. A imiona ktore mi sie podobaja : Scott, Colin, Trevor, Austin, Ryan, Jesse, Paul, Connie, Gwen, Sue (susannah), Carmen, Veronica, Rachel, Heather, Kirsten, Tawny, Tracy, Shannon, Grace A co do nazwisk to polecam to : http://pl.wikipedia.org/wiki/Najpopu...a_%C5%9Bwiecie bardzo przydatne ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|