|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze używam polskich imion, a oto kilka moich ulubionych
![]() DAMSKIE: Oliwia, Amanda, Amelia, Nina, Nicola, Anastazja (może dlatego bo to moje imie ![]() MĘSKIE Alex, Borys, Bartek, Bruno, Czarek, Damian, Dawid, Fabian, Filip, Igor, Kuba. Grzesiek, Krzysiek, Mateusz, Michał, Norbert, Kornel, Ksawery, Kamil, Maksym, Przemek, Tomek, Sebastian |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja różnie. daje to co mi przyjdzie do głowy
ostatnio stworzony sim nazywa sie maciej laik a jego pies to malwa. mam taką jedna rodzine gdzie już mam któreś pokolenie i wygląda to tak: nikodem i eliza ich córka-> józefina (mąż kazik ale sim był juz w grze) syn józefiny -> aleksander (jego żona z gdy melisa) córki bliźniaczki aleksandra to -> gabriela i jasmina gabriela ma córke (adoptowana, juz miała imie)-> angelika jasmina ma syna (również adoptowany, już miał imie) -> marek jeszcze mam rodzine taką troche ciekawą matka nazywa się Monika Derta córka (z dariuszem marzycielem) dorota córka (z danielem przyjemniaczkiem) sabina syn (z mortimerem ćwirem) andrzej syn (z donem lotario) czarek córka (z dariuszem marzycielem) amanda synowie, bliźnięta (z donem lotario) maciej i bernard raczej nadaje takie zwykłe imiona |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja mam dwie rodzinki... Pierwsza:
Nazwisko: Szyszka. Simka Nadzieja, Sim Mateusz, dzieci: Hania i trójka adoptowanych (Waldemar, Agata, Magdalena). Druga: Nazwisko: Ściółka (normalnie jakieś leśne upodobania mam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Miśka,Helly,Grannie,Vincy,Martha,Iva,Breenie,Claud iva.Trochę dziwaczne ale oryginal
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja pisałam taki poradnik . Były tam dziwny imiona wymyślane przezemnie
![]() http://forum.thesims.pl/showthread.p...ghlight=Imiona to mój mały poradnik morzesz też wpisać imiona w szukaj i tam ci wyświetli :smirk: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A może Katrin ?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Lupita i Zee Ramos
:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Żęskie : Alex , Sara , Lola , Carolina , Christina , Vanessa , Cler , Coka , Gabriela
Męskie : Sam , Dany , Luiz , Carol , Chris , Zene , Varen , Jens , Coss , Gabriel |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
To ja wypiszę imiona i nazwiska z moich bardziej lubianych rodzin.
Daisy i Rose Krwiak (to siostry) David i jego córka Aviel Mruk Tamara Dzwonko (nazwisko po mężu wampirze) Rita Ramires Jak widać niezbyt często stosuję polskie imiona |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja dam kilka nietypowych:
Kobiety: Rozalia, Dalida, Hiermeglinda, Hirdegalda, Teodozja, Naomi Mężczyźni: Hipolit, Alojzy... Do mężczyzn nie mam pomysłów. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|