|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
Ja pisałam taki poradnik . Były tam dziwny imiona wymyślane przezemnie
.http://forum.thesims.pl/showthread.p...ghlight=Imiona to mój mały poradnik morzesz też wpisać imiona w szukaj i tam ci wyświetli :smirk: |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
jestes nie miła i nie skromna
:con: (w opisie tez)imiona damskie:Karina,Karolina,Ilona,Natasza,Klara,Sylwia ,Susan,Ame lee,Aśka,Patrycja,Gabryśka,Iwona,Iza,Luiza,sara,Am anda,melisa,Angelika,Olga,Lilianna(nie liliana)Emilia,Kaja(moje imie wiem brzydkie.wole maja ),Maja,Kamila,Weronika,Nika,Elizabeth,Tola,Pola--->Pola i Tola dałam jak miałam blizniaczki LENA,Magda,Ania,Anka,Fiona,Wiola,Wiolka,Martyna,Ju lia,julka,Jennifer,Zoriana,Roksana lub Roxana,...wiele moge wymawiac ale juz koniec :smirk: imiona meskie:Maciek,John,marcin,Maks,Max,Filip-->ładne nie prawdaż :smirk: :con: :shy: Kevin,Hubert,Klaudiusz,Harry,leo,Mateusz,łukasz,sz ymon,Tomek,Miłosz,"$hrek" żarcik.wiele bym mogła wypisywać imion ale... WIELE IMION Z MOJEJ KLASY TU JEST...PoZdRo Ostatnio edytowane przez Alene : 11.07.2007 - 23:58 Powód: zapomniałam dodac cos...a nie chce spamowac |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
A może Katrin ?
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Lupita i Zee Ramos
:-) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Żęskie : Alex , Sara , Lola , Carolina , Christina , Vanessa , Cler , Coka , Gabriela
Męskie : Sam , Dany , Luiz , Carol , Chris , Zene , Varen , Jens , Coss , Gabriel |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
To ja wypiszę imiona i nazwiska z moich bardziej lubianych rodzin.
Daisy i Rose Krwiak (to siostry) David i jego córka Aviel Mruk Tamara Dzwonko (nazwisko po mężu wampirze) Rita Ramires Jak widać niezbyt często stosuję polskie imiona |
|
|
|
#7 |
|
|
Ja dam kilka nietypowych:
Kobiety: Rozalia, Dalida, Hiermeglinda, Hirdegalda, Teodozja, Naomi Mężczyźni: Hipolit, Alojzy... Do mężczyzn nie mam pomysłów. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Damskie: Amelia, Aleksandra, Alicja, Celina, Daniela(sama wymyśliłam
), Paula, Roksana (mojee ;p), Justyna,Karolina, Wiktoria,Izabela, Jokasta Męskie: Darek, Arek, Jarek, Amadeusz,Remigiusz, Bartek, Gustaw(haha żart), Rafał, Kacper,Oskar... A moje ulubione z simsów to Bella. xD |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ja często nazywam simy "śmiesznymi" imionami i nazwiskami,tak żeby pasowało, np. Niechciana (to imię) Przez los (nazwisko),itp.
|
|
|
|
![]() |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|