|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy kupiłeś już ten dodatek ? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 75.86% |
Nie, ale zamierzam kupić |
3 | 10.34% |
Nie, i nie zamierzam kupić |
4 | 13.79% |
Głosujących: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Przynajmniej mi sie nie podobalo(kazdy ma wlasne zdanie) |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dobra chociaż grę zakupiłem gdzieś około grudnia ubiegłego roku to i tak chciałbym wam przedstawić swoją recenzje tej, że gry.
Po zakupie najnowszego i ostatniego dodatku The Sims zwróciła uwagę na mnie bardzo nalepka na pudełku. Na pudełku własnie był naklejony napisz "Zawiera płytę demo The sims2"...demo, demo, gra demostrayjna?! Wydali demo!? sobie pomyslałem. Po otwariu pudełka wpier dorwałem się właśnie to CD z ta niby demem gry dwójki, ale jednak ludzie nie znają znaczeń niektórych wyrazów i zamiast napisać "Film ukazujacy produkje najnowszej części The Sims2" to napisali demo :/. Ale dobra wracam do gry. Po zainstalowaniu dodatku (i obejrzeniu filimi The Sims2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Osioł : 20.11.2004 - 11:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Piszę też w obronie łóżka- jest w takim stylu, w jakim jest, musiało pasować do koncepcji dodatku i aż głupio by było, gdyby do "czarodziejskiej" Abrakadabry dodali jakieś nowoczesne, minimalistyczne łóżeczko z szarą narzutą. Trzecia sprawa- jestem wręcz przeciwniczką Harrego, Władcę Pierścieni przeczytałam, ale bez rewelacji, a jednak Abrakadabra spodobała mi się za podejście do tych wszystkich bajek, zaklęć i czarów. To lekka parodia Harrego, chociaż chwilami wydaje się, że całkiem poważna. Lubię te wszystkie kościotrupy, skrzypiące schodki i inwazje ropuch. To bardzo sympatyczny dodatek, może trochę dziecinny, ale ja go lubię. Nie będę opisywała już wrażeń z gry, bo tyle tego jest w internecie, że będę tylko powtarzać. |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
TheSims i jej popularność | pushek | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 41 | 07.12.2007 18:51 |