|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak Wam się podoba TS2:NS(na studiach)?? | |||
Jest COOL!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 | 52.63% |
Bomba |
20 | 26.32% |
Nie wiem |
8 | 10.53% |
W ogóle nie kupię |
3 | 3.95% |
Do kitu, mogła być lepsza |
3 | 3.95% |
Trudne pytanie....hmmmm....?? |
2 | 2.63% |
Głosujących: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mnie jakoś nigdy nie interesowały ilości nowych fryzur, mebli... wydaje mi się, że bardziej zwracam uwagę na zmiany zachodzące w interakcjach między simami, nowymi opcjami w grze i innych przednich rzeczach.
P.S: Z tyłu na książeczce dołączonej do TS2NS widnieją dwa simy z czego jeden ma wampirze kły (jest to zapowiedź kolejnego dodatku... The Sims 2: Nocne Życie). Może być ciekawie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak zwykle trochę się ładowało ale potem weszłam do gry i super!! rozczarowała mnie mała ilość dodatków (ubrania, fryzury) i wybrałam akademik! JHakiś piętrowy ale miałam oddzielny pokój , co mnie dziwiło ponieważ czytałam że mieszka się z kimś! Ale potem grałam i mnie wciągneło jestem wysoko w towarzystwie i mogę innych wykorzystywać, jestem na 2 roku studiów i mam już miłość i mam średnia 5,0!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
mi sie napoczątku zpodobało że musze zrobić na to to to żeby mieć od kąca życia platynowy pasek aspiracji na brak przedmiotów nie nażekam gra ok aha a ja studiuje biologie i jestem w tajnym stowarzyszeniu
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jest cudowna!
Jak dobrze że mam the sims 2 i the sims 2: Na studiach ![]() To jest suupeerrrrrr=]=] |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To ma być The Sims 2: Nowe Życie?? Czy jednak Nocne Życie?? Aaaa... no tak, coś z tyłu okładki od instrukcji jest zanotowane.
Ale tak w ogóle to dla mnie gra jest COOL!! No może z tymi dodatkami to się Maxis nie pochwalił ale reszta to poprostu bomba!! Fajnie jak się pracuje w akademiku na stołówce i tam można stać a się pieniądze cały czas doliczają!! COOL, BOMBA, ODLOT I W OGÓLE NAJ, NAJ, NAJLEPSZA!! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
podoba mi sie...tylko jest strasznie malo nowych przedmiotow, domow i rodzin :\
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zaznaczyłem Bomba dlatego że gra nie jest doskonała ale dodatek świetny poprostu zaj...... itd.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja powiem tak. Mogło być o wiele lepiej. Owszem, podoba mi się, ale nie jest to coś czego oczekiwałem po pierwszym dodatku do tak wspaniałej gry jaką jest "The Sims 2". Odnoszę wrażenie że autorom gry brakuje już pomysłów na dodatki. Mam nadzieję, że kolejny będzie lepszy. Trochę mi szkoda wydanych pieniędzy, ale cóż. Trzeba grać. W końcu są to nadal nasze ukochane Simsy 2.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dostalam od mamy i od razu zainstalowalam. Bardzo mi sie spodobalo! Tylko nie moge pójsc na Egzamin i nA Wyklad. ;( Fryzury sa spoko tylko ciuchy dla mnie dretwe!
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Maxis nigdy nie rozpieszczał nas obszernymi dodatkami, więc i tym razem nie liczyłam na wiele. I dobrze, przynajmniej się nie zawiodłam. Mało przedmiotów, mało ubrań, mało fryzur. Wszystkiego mało. Sam czas studiów wolałabym dłuższy. Brakuje mi też opcji posiadania dzieci przez studentów. W końcu to dość powszechne
![]() EDIT: Zapomniałam dodać, że zirytowały mnie te kolorowe tapety i podłogi. Są okrutnie beznadziejne. Wyglądają fatalnie. Ostatnio edytowane przez Eveline : 12.03.2005 - 16:07 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak pozować ? | Hunter666 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 30.06.2003 20:38 |