|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Na tym forum zamieściłam swój problem- ciąża na tudiach. Otrzymałam odp. aby usunąć hack z gry, gdyż zakłóca on działanie programu. Spoko, ale ja nie chce go usuwać, wole już rzucić studia. Tylko jak to zrobić pytam się grzecznie, bo nie wiem. ;(
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zadzwon -> Uczelnia -> Porzuc studia
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
mam nadzieje ze pomogłam P.S TEN SPOSÓB DZIAŁA TEZ NA STUDIACH Ostatnio edytowane przez Yuna : 19.01.2006 - 13:22 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Yuna, ona chciała się dowiedzieć, jak rzucić studia, a nie zajśc w ciążę.
Klikasz na telefon, wybierasz Uczelnia... i tam powinnaś mieć Porzuć studia. Mam nadzieję, że pomogłam ;). |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czołem! Mam pytanie...czy da się założyć własne bractwo? W intrukcji nie mogę nigdzie się doczytać tego :/ jedynie piszą "Jeśli chcesz przyłączyć..." ja nie chce się nigdzie przyłączać! Ja chce założyć własne bractwo :].
Dziękuje bardzo Ranger! Zaraz sprawdze sobie to :]. Ostatnio edytowane przez Osioł : 26.01.2006 - 20:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Żeby założyć własne bractwo nie można mieszkać w akademiku. Podczas mieszkania w zwykłym domu naciśnij telefon i wybierz bractwo -> wystąp o założenie siedziby. Mam nadzieję, że pomogłem.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja tak kiedyś zrobiłam. Mieszkałam wtedy w domku, ale szybko wyszłam z gry, bo nie wiedziałam, co się stanie. Bałam się, że przyjdzie smok i mnie zje, haha ^^. Nie no, żartuję, ale nie wiedziałam, co się stanie...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam polską wersję The Sims 2. Dodatek w wersji angielskiej. Czy jest jakaś możliwość spolszczenia dodatku po instalacji??
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeżeli nadal będzie po angielsku, to kup oryginalną polską wersję. Mam nadzieję że rozumiesz? |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Witam znów
![]() Pytanie mam, w którym folderze zapisują się teraz fotki zrobione w grze? Domyslnie zapisywały się "C:/moje dokument/EA Games/The Sims2/storytelling" A obecnie nigdzie ich znaleźć nie mogę. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |