|
![]() |
#1 | |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]() Cytat:
Zrobiłem rodzinkę lepiej nie mówić 8 osobową. I zrobiłem dom który jest sexclubem Sexclub(u pmkkoch) no i patrzcie... Głuwne pomieszczenie ![]() pokoik do bara-bara.OJOJOJ...Ktoś jóż go zajął. ![]() Patrzcie!!barmanka w samej bieliźnie podrywa faceta!!! ![]() Mam zamiar jeszcze zrobić bank który sim obrabuje i zabije jakiegoś sima lub simkę I jeszcze więzienie... screny wkrótce!!! Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.06.2024 - 22:09 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja raz zrobilam tak : wybudowalam an wyspie wakacyjnej takie cos : duza czesc wyspy calkowicie zagrodzilam plotem, rzeby wejsc nie mozna bylo i zostawilam troszeczke miejsca przed ulica. Tam, gdzie bylo malo miejsca, postawilam najtanszy stolik i krzesla (ech takie z siana XD) , a tam, gdzie bylo ogrodzone, powstawialamwszytko, czego poptrzebouje sim an wakacjach, czyli np.sklepy, pokoje laienka itp. potem wyslalam tam moja simke. Kazalam sie jej telposrtowac w obszar za plotem, a wszyscy inni stali przed albo siedzieli przed stolikem xq bylo tam pelno kaluz sikow, a moja simka miala super wakacje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.06.2024 - 22:08 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
zabijanie to chyba podstawa każdego kto eksperymentuje XD ja zawsze chcąc zrobić cmentarz robiłam 8 simów na podobieństwo moich wrogów, każdego zabijałam pokolei - mówiąc dokładnie 1 sim na dzień XD i tak cmentarz się nieźle rozrósł.
Miałam kiedyś w zwyczaju trzymać wszystkie urny w domu. Siostra powiedziała, że zwariowałam to wyniosłam wszystko na dwór w celu upiększenia ogródka może mniej szalone ale z siostrą zrobiłyśmy raz dwóch homoseksualistów i wsadziłyśmy ich do obrzydliwie różowego domku. Pierwszy dzień się obrażali i bili po pyskach a na następny dzień znowu sie kochali XD mając dodatki ze strony mandmneedfullthings zrobiłam burdel w centrum miasta. Całkowicie obcy sobie ludzie zaczynali się... "zabawiać" niegrzecznie na środku parceli przy wszystkich |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]()
Mój szalony pomysł? Hmmmmmm ustawianie bardzo wysokiej góry brudnych talerzy.
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez pierwiosnka : 25.07.2007 - 19:20 Powód: nie chciałam spamować |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki!!! Jakby chcieli bić, to Cię obronię
![]() PS ej! Nie mówiłeś, że ta strona jest taka... Hm ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
O żesz.. o.O Nawet Hiltonówę za kratkami mają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
1.A ja zrobiłam dom starców.
Było sześciu staruszków (obu płci), taka babka do opieki nad nimi i koleś, co był szefem. Na dole w domu starców był taki duży pokój do wszystkiego - grali w szachy, gadali, czytali książki, malowali itp. obok była kuchnia i jadalnia, a z tyłu był kryty basen i siłownia. Na górze były dwuosobowe pokoje dla starców (po lewej mężczyźni, po prawej kobiety) i takie pomieszczenie typu biuro co się tam spotykała ta kucharka i szef, w wiadomym celu ![]() Od czasu do czasu "wymieniałam towar", tzn. topiłam jakiegoś staruszka, który mnie denerwował w basenie, a na jego miejsce dawałam jakiegoś innego ![]() 2. Potem zrobiłam też więzienie. Były 3 sale okratowane, w każdej po jednym lub dwóch łóżkach, tych byle jakich. Był też pokój widzeń z łóżkiem do bara bara i telefonem, kuchnia, stołówka, kucharka (mieszkała na górze - spała na kanapie) i taki koleś też był, który miał być klucznikiem. Spał w tym łóżku do bara bara ![]() A jak mi się ktoś znudził z więźniów, to albo robiłam mu egzekucję w basenie, albo wydawałam za mąż/ożeniałam. 3. Zrobiłam też Big Brother, na podobnej zasadzie, tyle że były między ścianami kamery... Ale to najmniej ciekawe było. 5. No i oczywiście klasyk - robię moją wychowawczynię i się nad nią znęcam ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dobra, a teraz to co ja kiedyś zrobiłem. Zafascynowany Star Trekiem postanowiłem zrobić stację kosmiczną w Simsach. Dałem mostek (kilka biurek z komputerami i tablica z Sims Online), holodek (jakieś drzewka itp., tak jakby było poza domem), stołówkę z kuchnią, kilka kajut załogi, pokój transportera, turbowindę i nawet wahadłowiec
![]() Poza tym gdy mi się Simsy znudziły najpierw zabijałem simów, a potem usuwałem grę. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|