|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 64.91% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 12.28% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
5 | 8.77% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
8 | 14.04% |
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja wprost NIE MOGĘ ŚCIERPIEĆ gdy ktoś pisze fotostory, opowiadanie lub podobną formę literacką, zaczerpując wątki z Harrego Pottera. J.K Rowling nikt nie dorasta do pięt, jeśli chodzi o pisanie i trochę mnie śmieszy, hdy ktoś próbuje ją naśladować i wykorzystuje świat pieczołowicie tworzony przez autorkę, osadzając w nim swojego bohatera z własną fabułą. Jednakże pomysł sam w sobie nie jest zły. Ale to, co chcę przedewszystkim zaznaczyć, to to, że jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem zdjęć. Są wykonane świetnie no i ten Hogwart... Zdaję sobie sprawę, że jest ściągnięty z internetu, ale został dobrze wykorzystany. Najbardziej podoba mi się pokój wspólny gryfonów. Jedna uwaga: posągiem przed wejściem z całą penwością nie był i nie jest posąg anioła, i druga uwaga, hasło do gabinetu Dumbledora to zawsze nazwa jakichś słodyczy ze świata czarodziejów.
Mimo mojej ogrrrrromnej niechęci do pseudo potterowskich opowiadań, czekam na następny odcinek. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
pisze najlepiej na świecie??!! Bo mi np. O wiele bardziej podoba się styl pisania Lemony Snicket'a(SNZ),Ann Brashers(Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów"),Jacqeline Wilson("Dziewczyny się zakochują","Dziewczynka z Walizkami","Podwójna Rola"),Georgi Byng("Niezywkła księga hipnotyzmu Molly Mon") i inne autorki/autorzy.A tak apropo kiedy NAST>PART>? |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zdjęcia dobrane w odpowiedznim momenci (chodzi mi o mimikę twarzy i gesty bohaterów)Daję 10/10 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A już w kolejnym odcinku:
Co się stanie z Davidem? Czy będzie to miało wpływ na jego relacje z "nieświętą trójcą"? Pojawi się długo wyczekiwany Hagrid. I standardowo: Szczegóły oraz odpowiedzi na powyższe pytania znajdziecie w VI odcinku FS "Harry Potter i Źródło Zycia", który ukaże się już wkrótce! P.S. nie pytajcie już o konkretną datę... po prostu czekajcie, proszę ![]() EDIT: madziaq, dziekuje ze zwrocilas na to uwage, przepraszam za ten drobny blad... Ostatnio edytowane przez czar : 15.06.2005 - 18:11 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
IV??? eh... dziwne... ale to potter. wystarczy rozdzka nie? a co do zamku, w koncu go sciagnales czy sam zrobiles?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
hmm.. Fajne! bardzo mi się podoba ! może dlatego że sama jak głupia czekam na 6 tom Harry'ego Potter'a heeh
![]() masz u mnie 9/10 mialam dac 10 ale doszlam do wniosku ze niechce przesadzac 5 odcinek byl najlepszy ale przez reszte daje 9 ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A co byście powiedzieli na to gdyby 6 odcinek wyszedł dokładnie tego samego dnia co 6 tom HP co ??
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
jaasne że się cieszymy
![]() ![]() PROSZE dajcie ten odcinek 24 bo 25 jadem na wyjazd na dwa tygodnie.. (osobiście nie wiem jak ja tam wytrzymam bez kompa tv i komorki ![]() To moja gorąąąąąąca prośba :kiss: :* hehe Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
1. Jestem tutaj nowa
2. Już mówię: a) Hm... pierwszy odcinek był nudny, ale się rzokeciło, może nie na maxa. b). Fajny był pomysł choć za Potterkiem nie przepadam XD c) Hm... zdjęcia zrobione bardzo ładnie, podobają mi się d) tylko nie wiem, czemu Harry nosi ubranie z Addidasa !! No ale ogółem można powiedzieć że 7,/10 jest w porządku. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|