Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 37 64.91%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 12.28%
3 gwiazdki - Przeciętne 5 8.77%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 8 14.04%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.06.2005, 22:02   #1
annaa
Guest

Domyślnie

Ja wprost NIE MOGĘ ŚCIERPIEĆ gdy ktoś pisze fotostory, opowiadanie lub podobną formę literacką, zaczerpując wątki z Harrego Pottera. J.K Rowling nikt nie dorasta do pięt, jeśli chodzi o pisanie i trochę mnie śmieszy, hdy ktoś próbuje ją naśladować i wykorzystuje świat pieczołowicie tworzony przez autorkę, osadzając w nim swojego bohatera z własną fabułą. Jednakże pomysł sam w sobie nie jest zły. Ale to, co chcę przedewszystkim zaznaczyć, to to, że jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem zdjęć. Są wykonane świetnie no i ten Hogwart... Zdaję sobie sprawę, że jest ściągnięty z internetu, ale został dobrze wykorzystany. Najbardziej podoba mi się pokój wspólny gryfonów. Jedna uwaga: posągiem przed wejściem z całą penwością nie był i nie jest posąg anioła, i druga uwaga, hasło do gabinetu Dumbledora to zawsze nazwa jakichś słodyczy ze świata czarodziejów.
Mimo mojej ogrrrrromnej niechęci do pseudo potterowskich opowiadań, czekam na następny odcinek.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.06.2005, 11:58   #2
Nadine
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał annaa
a wprost NIE MOGĘ ŚCIERPIEĆ gdy ktoś pisze fotostory, opowiadanie lub podobną formę literacką, zaczerpując wątki z Harrego Pottera. J.K Rowling nikt nie dorasta do pięt, jeśli chodzi o pisanie
Moja droga chyba nie chodzi ci o to że J.K Rowling
pisze najlepiej na świecie??!!
Bo mi np. O wiele bardziej podoba się styl pisania
Lemony Snicket'a(SNZ),Ann Brashers(Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów"),Jacqeline Wilson("Dziewczyny się zakochują","Dziewczynka z Walizkami","Podwójna Rola"),Georgi Byng("Niezywkła księga hipnotyzmu Molly Mon") i inne autorki/autorzy.A tak apropo
kiedy NAST>PART>?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2005, 12:32   #3
Snake Eye
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał annaa
Ja wprost NIE MOGĘ ŚCIERPIEĆ gdy ktoś pisze fotostory, opowiadanie lub podobną formę literacką, zaczerpując wątki z Harrego Pottera. J.K Rowling nikt nie dorasta do pięt, jeśli chodzi o pisanie i trochę mnie śmieszy, hdy ktoś próbuje ją naśladować i wykorzystuje świat pieczołowicie tworzony przez autorkę, osadzając w nim swojego bohatera z własną fabułą.
Wiesz co??????J.K Rowling wiele osób nie zna!!!To sie nie czepiaj gdy ktoś wzoruje się na niej!!!!Na moim autorytece=ie Marilyn Monroe też mnóstwo osób się wzoruje i co???(mam na myśli Christinę Agulierę,Madonne czy też Suzie Kennedy)I śmieszy mnie to że próbują jej dorównać robiąc z siebie pośmiewisko xP.A co do Fs bardzo ciekawe zdjęcia,fs nie czutałem bo mi sie nie chce.Rozwala mnie Hogwart ;( przypomina mi czasy kiedy grałem w HP ;(
Zdjęcia dobrane w odpowiedznim momenci (chodzi mi o mimikę twarzy i gesty bohaterów)Daję 10/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2005, 17:59   #4
czar
Guest

Excl Zapowiedź

A już w kolejnym odcinku:

Co się stanie z Davidem?
Czy będzie to miało wpływ na jego relacje z "nieświętą trójcą"?
Pojawi się długo wyczekiwany Hagrid.

I standardowo: Szczegóły oraz odpowiedzi na powyższe pytania znajdziecie w VI odcinku FS "Harry Potter i Źródło Zycia", który ukaże się już wkrótce!

P.S. nie pytajcie już o konkretną datę... po prostu czekajcie, proszę

EDIT: madziaq, dziekuje ze zwrocilas na to uwage, przepraszam za ten drobny blad...

Ostatnio edytowane przez czar : 15.06.2005 - 18:11
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2005, 18:08   #5
madziaq
Guest

Domyślnie

IV??? eh... dziwne... ale to potter. wystarczy rozdzka nie? a co do zamku, w koncu go sciagnales czy sam zrobiles?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2005, 14:29   #6
.::Kiko::.
Guest

Cool yhy

Cytat:
Napisał Nox
poprostu śmefne xP beznadzieja............>
yhy smieszne fajne masz nick Nox ja przeciwzaklecie do Lumos <lol>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2005, 14:16   #7
Clovsii
Guest

Wink no, no, no..

hmm.. Fajne! bardzo mi się podoba ! może dlatego że sama jak głupia czekam na 6 tom Harry'ego Potter'a heeh masz niezłe fotki!

masz u mnie 9/10 mialam dac 10 ale doszlam do wniosku ze niechce przesadzac
5 odcinek byl najlepszy ale przez reszte daje 9

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2005, 17:42   #8
Tidus2004
Guest

Domyślnie

A co byście powiedzieli na to gdyby 6 odcinek wyszedł dokładnie tego samego dnia co 6 tom HP co ?? PP HAHAHAHAHAHAHA to oczywiście był żart. Chcę was powiadomić że wielkimi krokami zbliża się zakończenie roku szkolnego, oraz zapewne UPRAGNIONE wakacje. Co oznacza właśnie że z zniem 24 czerwca rozpocznę już pracę nad zdjęciami do 6 odcinka HP :] Mam nadzieję że się cieszycie :]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2005, 18:02   #9
Clovsii
Guest

Domyślnie

jaasne że się cieszymy a co do żartu był hm, przerażająco śmieszny osobiście wolałabym gdybyś zrobił go wczeeeśniej ale 24 czerwiec już za trzy dni..
PROSZE dajcie ten odcinek 24 bo 25 jadem na wyjazd na dwa tygodnie.. (osobiście nie wiem jak ja tam wytrzymam bez kompa tv i komorki

To moja gorąąąąąąca prośba :kiss: :* hehe
Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2005, 18:46   #10
Avrilcia_Korny
Guest

Wink Na temat Opowiadania

1. Jestem tutaj nowa
2. Już mówię:
a) Hm... pierwszy odcinek był nudny, ale się rzokeciło, może nie na maxa.
b). Fajny był pomysł choć za Potterkiem nie przepadam XD
c) Hm... zdjęcia zrobione bardzo ładnie, podobają mi się
d) tylko nie wiem, czemu Harry nosi ubranie z Addidasa !!
No ale ogółem można powiedzieć że 7,/10 jest w porządku.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania