|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Maxis_The Sims_UserData(liczba parceli na której robiłaś zdjecia)_photo Album
Mam nadzieje ze jakoś pomogłam ![]() Ciesze sie ze wreszcie ukaże się tu jakiś nowy domek ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No więc, dzięki pomocy Fajnej mogę przedstawiś Wam mój domek marzeń. Nie jest on taki piękny jak np. Vegi, ale mi się podoba.
To są zdjęcia domu z przodu, z boku i tyłu, niestety to nie ja go zbudowałam tylko Justa, ale urządzenie, okna, dzrzwi tapety itp. to moja zasługa(choć może nie najlepsza) ![]() ![]() ![]() Teraz basen ![]() Teraz wnętrze: salon z góry(parter) ![]() i z bliska ![]() sypialnia ![]() pokój dziecka ![]() biuro ![]() mały salonik obok sypialni(piętro) ![]() ![]() 2 łazienki(na parterze i piętrze) ![]() ![]() a oto jadalnia: ![]() i na koniec kuchnia ( z góry i z bliska) ![]() ![]() ![]() To już wszystko. Mam nadzieję, że Wam się choć trochę spodobało. Napiszcie co o nim sądzicie. ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
karolinaaa fajny domek
![]() Mam pytanie z jakiej strony masz ten pomarańczowy leżak? Tam gdzie jest pokazany basen ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
****Monia**** leżaki są na http://www.fashionshow.da.ru w downloads/objects/outside
Cieszę się, że podoba Ci się mój domek ^_^ |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Vega moim zdaniem najlepszym domem jest ten 4 od konca...Chciałabym taki miec...
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wasze domy są śliczne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Karolinaaa piękny dom.Mam pytanko skąd wziełaś to wiszace albo stojące coś widać to na zdjęciu saloniku i troche łazienki?Wygląda znajomo ale nie mogo nigdzie tego znaleźć
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 9
|
![]()
karolinaaa Twoj dom jest piekny bardzo mi sie podoba pokaz wiecej domow!
![]()
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|