|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanko: dlaczego gdy kupiłam to gniazdo i postawiłam odrazu się "wykluł'
smok?? I czy kazdy zieje ogniem??I czy smoki rosną?? |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No może i tak ale jak miała bym się dzieć i czytać z 1044 wypowiedzi to bym chyba za rok nie skończyła. Oczywiście nie mam na myśli, że źle czytam i wolno ale tyle to chyba cała książka bo w sumie 70 stron... :wacko:
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No nie! Cała książka o ma z 1500, jak dla mnie dopiero wtedy jest porządna! Jak Harry Potter!
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No tak ale książkę można nazwać nawet taką, co ma sześć stron ale takie to tylko dla bobasków!!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Każde smoki zieja ogniem, nie rosną, zjadaja kwiatki i smocze smakołyki,dają smocze łzy i łuski,trzeba się nimi opiekowac bo inaczej sobie odejdą, sa tylko fioletowe, żólte i czerwone.
To tak krótko na temat smoków Martek ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja spotkałam się tylko z trzema rodzajami smoków: czerwone, żółte i fioletowe. Imina były też tylko trzy: Pochodnia, Płomyk, Pririte (czy jakoś tak)
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jestem pewna ze jest minium 7 kolorow smoka: zolty czerwony zielony rożowy seledynowy i taki nie bieskawy oraz fioletowy mialam kiedys szesnascie smokow. NIebieski i fiolotowe caly czas za toba laza. Czrewone i rozowe podpalają ci dom. Seledynowe zolte i zielone maja swoje chumorki.
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Moj smok podpalil mi wszystkie drzewa i nie umialam sie wysprzatac! ^_^
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|