|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Rany! Pierwszy raz coś takiego widziałam, ale może to już jest oczywiste a ja wychodze na głupka
Otóż gdy miałam 2 smoki naraz jeden podszedł do drugiego i nad ich głowami pokazały sie takie plusiki kontaktów jak mają simy, a pochwili zaczeły skakac jak króliki i sie gonić Śmiesznie to wyglądało
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ja mam kilka pytan:
1. czy sa zielone smoki (please screen) 2. czy smuki dorastaja 3. do czego sluzy niebieski dywan z livin up net? |
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
a wiecie jak sie karmi smoki? bo ten smoczy przysmak nic mu nie daje
i caly czas ma chmurke z glodem;[
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Nieraz bylo mówione!!Smok je kwiaty takie zasaadzone
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Niektóży z którymi rozmawiałam mówią że żle się nim opiekowałam jak muśliće dlaczego.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Są różne przyczyny:
Jeśli niesadziłaś kwiatow,nie mial co jesc. Wogule go niegłaskalas a ni nic sie neibawilas. Nie mial przyjaciele,lubia sie baiwc z psaimi i kottami i drugimi smokami |
|
|
#8 |
|
Guest
|
haha! a ja własnie przed chwilą wychodowałam sobie FIOLETOWEGO SMOKA... jeszcze takiego nie miałam więc sie nie dziwić że tak przeżywam (jak mrówka okres
)jesli ktoś chce "przepis" na fioletowego smoka to od razu jak wróciłam z abrakadabrowa to go : obróciłam, kołyskę, kołyskę, kołyskę... ... kołyskę (chyba z 15 razy...) a potem puściłam mu muzyke... patrze, pięć minut minęło a tu mi sie okienko pojawia a tam... fioletowy smok! ![]() PS. Jeśli nie zadziała to proszę nie bić
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
a ja sie przeprowadziłam do Abrakadabrowa i smoczków już nie mama ale sobie kupiłam 2 i są czerwone ale nie lubią gdy sie je łaskocze
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Czerwone to w ogole sa jakies niegrzeczne
.Jak juz mowilam mnie sie trafil zolty i trzymam go w jego ,,prywatnym ogrodku" ![]() Jest grzeczniusi i je zolte tulipany! ![]() A fotke dam w ten piatek albo sobote hmm zobaczymy ;p |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|