|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps. Nie pisz posta pod postem! Jeśli czegoś zapomniałeś/aś napisać w starym poście wystarczy skorzystać z opcji "Edytuj" - naprawde bardzo przydatna rada ![]() ![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ENDEO SMOKÓW NIE MA NA PANELU RODZINKI TAK JAK INNYCH ZWIERZĄTEK.ALE JEST NORMALNYM ZWIERZĄTKIEM I NIESTETY KUPUJESZ GO ZA MAGIMONKI.
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale najpierw to jest jajo a zniego wykluwa sie smok! wampirzyca jest w abrakadabrowie. P.S: Ja nie kupuje juz smoka bo mi same pozary robi!Ale gdy mialam jednego byl czerwony. |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Julias, czerwony smok jest smokiem "zywiołowym" najgrzeczniejszym smoczkiem jest Pochodnia - smok fioletowy
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja miałem 2 smoki ale je uwolniłem bo mi spaliły ogród.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tak ..... Smoki nie dość że brzydkie to jeszczeniewdzieczne ( ja sie nim cały czas opiekowałam a on po wykluciu się saplił mi kanapę niewdźięcznik
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zamieszczam screen przedstawiający smoczka ( troche wielki ten screen
![]() http://media.pc.ign.com/media/569/56...g_1861492.html Jak wam się podoba ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No tutaj na zdjęciu ten smok jest wmiare zielony, a u mnie wogle jaki się nie wykluł <_<
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dobrywieczór.
Nazywam sie Cr@sh i jestem nowym 4umowiczem. Mam nadzieje że miło spedze tu cz@s. Ok, tera na temat: Zielony smok był pierwszym smokiem którego miałem, ale zapomniałem już jak sie nim opiekowałem że mi sie taki urodził, ale juz go wypuściłem (gdybym wiedział ze jest taki ważny to jeszcze bym go miał O_o) Postaram sie wam pomóc i będę próbował wszystkich sposobów opieki żeby znów go moieć, a kiedy się uda, podziele się z wami tym sposobem ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
miałem fioletowego smoka bardzo dużo się nim opiekowałem
a on mi spalił cały ogród mój kościotrup 3 dni już sprząta i dalej są popioły ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
|
|