|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
ja trzymam wszystkie 3 w zagrodzie i codziennie wieczorem moj sim do nich przychodzi i się z nimi bawi, mają czasami odchyłki od normy... ale ogólnie są grzeczne
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Moze się zdziwicie może nie ale ja kofam CZERWONe i fioletowe smoki.Teraz mam właśnie czerwonego i mama go 20 dzni i spalił mi 24 rzeczy ale i tak jest słodziutki i go kofam niewypuszcze go nigdzy (chyba że sam pójdzie )
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 9
|
czerwony najwredniejszy smok.Nie wazne jak nim sie opiekujesz i tak Ci wszystko pali! <_<
|
|
#5 |
|
Guest
|
czerwony jest najbardziej agresywny
ale najbardziej mi sie opdoba z wygladu
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
jaki tam zaraz agresywny? piroman to lepsze określenie :lol: w sumie to namniej gryzie ale najwięcej podpala, a właściwie to tylko on podpala - nie zauważyłam żeby żółty albo fioletowy kiedykolwiek coś podpalił...
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja zauważyłam fiotetowego jak podpala mi wanne
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
no to wspolczuje!
u mnie fioletowe zawsze byly najspokojniejsze... a czerwone najwiecej rozrabialy! ale lubie pochodnie bo jest grzeczniutki(-ka ) i nie podpala mi nic! :lol:
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Mój żółty smok zrpbił się spokojniejszy jak miał towarzysza zabaw.Czy komuś się zdarzyło że czerwony pies podpalił psa?? Bo mi tak, potem pojawił się taki fajniy psi pomnik.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
nie, nigdy mi smok nie podpalil zwierzaka...
smutno ci bylo?? moje smoki sa spokojne na szczescie i nie podpalaja nic a tymbardziej zwierzakow.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|