Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.11.2003, 14:38   #1
Lakomczuszek
Guest

Domyślnie

Mam kilka pytań co do The sims MM:

1. Jak zdobyć Czosnek dla kobiety lub faceta? Mam porozmawiać z kimś na mieście? Bo ja cały czas rozmawiam i z Wróżką i z Aptekarzem i z ta trzecią babką ale oni daja mi tylko lodowe szkło, pióro pegaza, konfetti klauna i rzęsy czarodzieja. Naprawdę wypełniłem wszystkie zadania jakie mi kazaliu ale nic i jeszcze raz nic co mam robić??

2. Gdzie znajduje się pył diamentowy? Ktoś mi powiedział, że mozna go kupić u tej wróżki. Nie stety mam zebrane 189 magimonów i niewyswietla mi sie, że można to kupić... . Co mam zrobić??

3. Co mam począć ze smokiem?? Wszystko wiem co trzeba do niego wiem o tym, że musze pokupywać kwiaty żeby sie najadł I żeby niepalił mi domu to gryzaczek. Ale on i tak mi podpala dom! Raz to mi nawet spalił dwa kryształy! Co mam zrobić?!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.11.2003, 14:43   #2
Nilka
Guest

Domyślnie

1. czosnek zdobywasz wymieniając sie z wampirzycą.
2. pył diamentowy jest u wrozki, ale kosztuje 199
3. widocznie twój smok ma zadziorny charakterek za bardzo to niewiele możesz zrobić, możesz go uwolnić i sprobować wyhodować smoka z nowego jaja.

stare 21.11.2003, 15:38   #3
Lakomczuszek
Guest

Domyślnie

dzieki, dzieki dzieki, dzieki i jeszcze raz dzieki Teraz mnie juz nic nie powstrzyma!!! Jestes wielka A tak poza, fajny obrazek

stare 23.11.2003, 11:31   #4
MonioXa
Guest

Domyślnie

smoki są różnego koloru. czerwone najczęściej podpalają dom. ja miałam żółtego i noc mi nie podpalał tylko notorycznie jadł kwiaty. Moja koleżnaka miała różowego smoka i nic jej nie palił. Też wynika to z jego koloru.

stare 23.11.2003, 14:27   #5
Vel
Guest

Domyślnie

A jak zdobyć muchomory dla dzieci? Bo smoczą łuskę to jak dzioecko go dużo szczotkuje.....

stare 23.11.2003, 15:34   #6
aniakarpik
Guest

Domyślnie

Musisz usiąść na krzesełku w kształcie grzybka. A smoki mogą odrzywiać się śmieciami

stare 23.11.2003, 16:14   #7
dzuma
Guest

Domyślnie

CTo prawda u mnie żółty nigdy nie potpalił nic a czerwone zawsze-]
ale raz mialam fioletowego który nic niepotpalal a raz takiego co wszystko

stare 24.11.2003, 13:59   #8
Czarodziejka
Guest

Domyślnie

ja miałam czerwone i żółte smoki...
a żółty mi podpalił łóżko i żonkile...
wiecie jak najlepiej zrobić ze smokiem? zbudować mu małe pomieszczenie (ale poza domem) i tam posadzić wszędzie żonkili... ale żeby je posadzic to musisz najpierw zburzyć jedną ścianę, a potem dopiero posadzić... potem budujesz tą ścianę, którą zburzyłeś... ale uwaga! W POKOJU MUSI BYĆ SMOK OCZYWIŚCIE

stare 24.11.2003, 15:34   #9
andonezja

Reputacja: 10
Domyślnie

ja tak robilam ale ten moj smok glupek powiedizal ze mu sie nie podoba i siem wyprowadzil!
stare 24.11.2003, 15:59   #10
ptasiex
Guest

Domyślnie

To smok może sie wyprowadzić?? Nie wiedziałam...

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania