|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() Coś takiego dziwnego się stało, gdy mój braciszek dostał w łapki myszkę i oczywiście doprowadził do śmierci dziecka. Kiedy zobaczyłam, że ideal simorośl przyszedł dodałam go do rodziny na chwilkę i oto czego się dowiedziałam... ktoś chyba miał tak z Bellą. Nie wiem czy to błąd, ale...
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]() ![]() Śmieszna sytuacja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 39
|
![]()
Rozdwojenie jaźni?
![]()
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Moja simka przywiozła z pracy Barbarę Bigos
![]() Samochód odjechał a ona no cóż zobaczcie ![]() [IMG]http://i58.************/30s81hv.jpg[/IMG] Stała tak dopóki gra była zapuzowana. Śmieszna sytuacja ![]() O tym,że wydarzyła się przed chwilą i,że owa Barbara dalej u mnie siedzi nie wspomnę ![]()
The worst things in life come free to us Cause we're just under the upper hand Go mad for a couple grams Ostatnio edytowane przez Rose : 02.05.2016 - 15:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Madame Marmolini : 09.09.2015 - 14:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siedem dla władców krasnali w ich kamiennych pałacach, Dziewięć dla śmiertelników, ludzi śmierci podległych, Jeden dla Władcy Ciemności na czarnym tronie W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie... Ostatnio edytowane przez Nastulka92 : 03.10.2006 - 14:12 Powód: błędy językowe |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Sim wziął sobie na ręce szczeniaka z zamiarem przytulenia go... coś mu nie wyszło... To chyba jeden z najczestszych błędów, kiedy sim źle weźmie szczenię lub dziecko :wacko:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
mieliscie takie cos jak ja moj sim pojechal z dzieckiem do pracy
![]() ![]() A tak wygladal jak wrocil po paru godzinach z pracy ![]() ![]() nie uzywalam moveobjects |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ![]() Znika bok taksówki...I znika taksówka ![]() ![]() Ośnieżone (!) krzaki przebijają ściane ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|