![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Odc. 2 pt. "Casting"
- W tej ulotce piszą, że... - Ooo, nie! Ja wiem o co chodzi. - No, i pomyślałam sobie, że byś mogła, no... - Czy wy wszyscy powariowaliście?! - Nie mów tak! Jesteś piękna, zgrabna... Ja to robię tylko dla twojego dobra. Przecież wiesz, że ja bym zrobiła dla ciebie wszystko. - Hmmm... wszystko? - spytała się Alicja z lekkim uśmieszkiem. - Wszystko. - No, dobra! Niedawno sobie kupiłam trochę tych malowideł. Zrobimy teraz z ciebie bóstwo i idziemy na casting. Już jest piętnasta! Trzeba się spieszyć, bo to już za godzinę! (Na zdjęciu Kasia po umalowaniu) ![]() Była godzina piętnasta czterdzieści. Kobiety kupiły bilety i na ostatnią chwilę wsiadły do autobusu. Za pięć czwarta były przed Centrum Kultury Sim City, gdzie odbywał się casting. - To co robimy? - spytała niepewnym głosem Alicja. - Jak to co? Wchodzimy! Nabór modelek odbywał się na 12 piętrze, więc Ala i Kasia musiały wjechać windą. W poczekalni były dokładnie o godzinie szesnastej. Kobiety usiadły na krzesłach. Do poczekalni weszła gruba kobieta. - Witam drogie panie - powiedziała donośnym głosem - jestem główną jurorką. Nasz pracownik będzie mówił kto po kolei ma wchodzić do sali. Dziękuję za uwagę. Panie Tomaszu!!! ![]() Za chwilę na korytarz przyszedł pewien mężczyzna. "O, nie!" - pomyślała sobie Alicja "To przecież ten facet od ulotek!" Jurorka weszła do sali z wielkim hukiem zamykając drzwi. - Jak takie babsko może się znać na modelkach, co? A więc jako pierwsza może ta pani blond, o tak, pani. Do sali weszła piękna blondynka o błękitnych oczach. - Niech panie pozwolą, że pójdę do łazienki - oznajmił znany już Alicji pan Tomasz. Czerwonowłosa kandydatka podeszła do Kasi. - Cześć. - Witam. - Ooo, patrzta ją! Cha, cha, cha! Ciekawe kto jej strzelił taki makijaż! I do tego ta niewyparzona morda... - Zamknij się! - krzyknęła zła Alicja. - O, brawo! Przyjaciółeczka naszej pokraki! Cha, cha, cha! Chcesz się bić, mała? ![]() Ostatnio edytowane przez anonim : 14.09.2005 - 15:33 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|