![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba tylko mało Fryzur jest. a tak to ok ładnie, sprawnie mi chodzi, a co do samochodów to naprawdę świetna sprawa ze je wymyślili.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ale macie fajnie....ja jeszcze nie mam The Sims Nocne Zycie ;( musze poczekac do urodzin [5 październik] lub do świat ;( jjaa zwariuuuuje ;( ja chce tą grę.. ;( ale z opisow i wogole i wogole to zapowiada sie supcio
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mi sie ogólnie podoba ale za malo jest rzeczy nowych. Chodzi mi o to ze ten dodatek sie moze szybko znudzic. W Na Studiach byly nowe sciezki kariery, nowy wiek, otoczenie.. W Nocnym zyciu jest za latwo zdybyc milosc.. No ale zawsze lepiej jakies urozmaicenie niz zadne.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale NŻ nie mam :/. Ale jest w gorzowskim tesco! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zgadzam sie z przedmówcą, TS NS jest nudne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na razie podoba mi się Nocne Życie. Jest całkiem sporo ubrań (oczywiście bez przesady
![]() ![]() ps. Do tych, co mają już grę - Graliście simką, która ma tą taką śmieszną fryzurkę (nie długie włosy, tylko te spięte)? Jeśli się ją wybierze, to simką w stroju kąpielowym, bieliźnie, pod prysznicem będzie miała taki ładniutki kucyk. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja uważam , że studia są za długie. Czytałam gdzieś , że żeby stac się wampirem trzeba pójść wieczorem na parcele publiczne. Podobno wampiry po rozmowie mogą nawet chcieć ugryść, nie wiem zbytnio. Z dodatkami jest tak napoczątku hit potem dno. Grę można na szczęście urozmaicać np. dodatkami. My master to dodatki xP. Oczywiście to żarcik. Można odwiedzać sąsiadów to mnie na maksiora ciekawi.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
moim zdanie tesz za szybko sie zdobywa miłośc. grałem przez 1.5 godziny i już sie kochają...
fajna jest muzyka.. lepsza niż w NS |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jumacz pytań!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
"THE SIMS GWIAZDA" wrażenia wszystkich | Fushma | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 72 | 18.01.2005 21:30 |
Moje wrażenia | PchEłKa | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 58 | 06.12.2003 15:48 |