Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.06.2009, 19:43   #1
Rosemarie

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Masz pytanie - zadaj je tu

Czekać na nie cały dzień lub nawet kilka dni i boolprop'em powiększać potrzeby,lub kodem maxmotives.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.06.2009, 21:28   #2
Ogórek
Guest

Mam problem, posiadam kilka dodatków, ale z racji, że konto mam jeszcze nie uaktywnione (naprawdę trzeba długo czekać ==) i pytania nie mam gdzie zadać (nie ma tematu z pytaniami w dziale ogólnym o problemach z TS2) więc zadam tutaj. NŻ także posiadam, więc powinno się zgadzać.

No więc. Moi simowie ciągle mają potrzebę wystroju na niskim poziomie, gdy wyjdą do ogrodu, spada do krytycznego minimum. A przecież jest wysprzątane, ładnie urządzone, są ozdoby podnoszące wystrój. Tak więc o co chodzi? Gryzie mnie to pytanie już od kilku dni.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2009, 14:39   #3
Tasha-
Guest

Może nie masz aż tak "ładnego" ogrodu/pokoju dodaj jakieś obrazy, rzeźby lub kwiaty, powinno pomóc.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2009, 15:27   #4
Ogórek
Guest

No cóż, dodaję rzeźby, fontanny, kwiatki i inne duperelki ale to nic nie pomaga. Chociaż teraz im trochę wzrosło, nie wiem czemu... jak kupiłam samochód xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.06.2009, 11:47   #5
Mermaid_
Guest

A może masz popsute sprzęty w domu, a w ogródku stare gazety?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2009, 22:58   #6
Ogórek
Guest

Gazetki wywalam, ale racja! Mam zepsute pianino. Nigdy bym nie wpadła na to, że to ma coś do wystroju! Dzięki wielkie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2009, 18:26   #7
ZoMM
Guest

Mad Odp: Masz pytanie - zadaj je tu

Witam. Zakupiłem oryginalną grę The Sims 2tm Nocne Życie. Instalacja idzie świetnie, ładnie wszystko a na koniec wyskakuje "Błąd podczas instalowania aktualizacji. Instalacja zostanie przerwana". Czytałem w google, żeby jeszcze raz uruchomić komputer, a jak nie zadziała to zainstalować na nowo The Sims2. Zrobiłem tak, po instalacji jeszcze zresetowałem komputer, ale podczas końca instalacji znowu wyskakuje ten błąd. Ściągałem aktualizacje ale pisze że "Dodatek ten jest przeznaczony do gry TheSims2 Nocne Życie, niestety one nie jest zainstalowane. Próbowałem podczas instalacji uruchomić ten patch niestety pisało że muszę wyłączyć grę The Sims 2 aby menedżer mógł kontynuować swoją pracę. Jestem już bez sił do tego dodatku. Prosiłbym o waszą pomoc. !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2009, 12:07   #8
Tasha-
Guest

Cytat:
Napisał ZoMM Zobacz post
Witam. Zakupiłem oryginalną grę The Sims 2tm Nocne Życie. Instalacja idzie świetnie, ładnie wszystko a na koniec wyskakuje "Błąd podczas instalowania aktualizacji. Instalacja zostanie przerwana". Czytałem w google, żeby jeszcze raz uruchomić komputer, a jak nie zadziała to zainstalować na nowo The Sims2. Zrobiłem tak, po instalacji jeszcze zresetowałem komputer, ale podczas końca instalacji znowu wyskakuje ten błąd. Ściągałem aktualizacje ale pisze że "Dodatek ten jest przeznaczony do gry TheSims2 Nocne Życie, niestety one nie jest zainstalowane. Próbowałem podczas instalacji uruchomić ten patch niestety pisało że muszę wyłączyć grę The Sims 2 aby menedżer mógł kontynuować swoją pracę. Jestem już bez sił do tego dodatku. Prosiłbym o waszą pomoc. !
a masz oryginał?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2009, 20:35   #9
Mermaid_
Guest

Cytat:
Napisał Ogórek Zobacz post
Gazetki wywalam, ale racja! Mam zepsute pianino. Nigdy bym nie wpadła na to, że to ma coś do wystroju! Dzięki wielkie.
Nie ma za co .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.06.2009, 18:21   #10
Sandy

Reputacja: 12

Tasha, to chyba oczywiste, skoro napisał, że kupił oryginał.
Gdzieś w poradniku do Simsów jest numer do redakcji (czy czegoś takiego). Spróbuj do nich zadzwonić. Mnie pomogli, więc pewnie pomogą i tobie
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości)

Zasady Postowania