|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
witam
mam pytanko a wlasciwi prosbe poterzebuje jakis fajnych stron z fryzurami i ubraniami do nz(wiem ze jest linkarnia ale tam jak wchodze i sciagam to nie dziala wiec prosze o jakies z ktorych wy sciagacie i macie je w grze na) z gory thx
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 12
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
w którym momencie trzeba wpisac kod na bliźnięta i na wszystkie nagrody z pracy? Czy kod na nagrody działa w NŻ??
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
sciągnełam dodatki typu kolczyki, łancuszki itp. Wgrałam je, a kiedy wchodze do gry niegdzie ich nie ma. Czy któś może mi powiedziec gdzie je znajdę??
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Czy istnieje kod, który odblokowywujw wszystkie nagrody aspiracji?? Jeśli tak to czy moglibyślicie mi go podać??
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Czy istnieje kod by małe dzieci umiały chodzić, mówić i korzystac z toalety bez żadnego uczenia ich??
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
niestety nie mam pojecia jak to sie robi ( licze na odp. )z góry dziex .................................................. ............................................... Uwielbiam SIMS 2 mam wszystkie dodatki zainstalowane |
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Siemka (jakby co to jestem nowa!!!) mam pytnko gdzie mozna w dodatku wlasny biznes kupic roboty lub ewntualnie wytworzyc i jaka maszyna do tego jest potrzeba!!! niestety nie mam pojecia jak to sie robi ( licze na odp. )z góry dziex .................................................. ............................................... Uwielbiam SIMS 2 mam wszystkie dodatki zainstalowane ;( ;( ;( ;( ;( |
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Czy ktoś mógł by mi podać kod instalacyjny do TS2NŻ ;(?Plis podajcie!! :1smutny:
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|