|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej, odpowiecie mi na kilka
ka pytanek cio , proszę ![]() A zamierzam sobie kupis grę thesims2 nocne życie i chce sie dowiedzieć pary rzeczy 1. czy jak mam już thesims2 na studiach to wszystko mi sie pomyslnie zainstaluje itd. ?? (moze macie jakies błedy w grze bo macie nż i ns ?? ) 2. O co chodzi z tymi wampiramie bo nie wiem o co biega tylko widziałam fotki i w ogole gdzie sie je spotyka itd. ?? 3. Rzeczywiście są samochody ?? a gdzie w takim razie mozna nimi jeździć. jaki jest wybór ?? 4. jest taki sam kod na pieniądze ( motherlode?? ) plisska odpowiadajcie szzegółowo bardzo błagam !! ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() 2. na mieście, nocą, spotyka się wampiry. Jeśli masz wysoki wskaźnik kontaktów z nimi, to wampir ten może ugryźć twojego sima i... będzie krwiopijcą ![]() 3. tak, są samochody. Jest jakieś 5 rodzajów samochodów (albo więcej, nie zwróciłam uwagi ![]() 4. kody są takie same oraz kilka dodatkowo nowych. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
CO??? sa nowe kody?? A podasz??
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wszystkie kodziki pochodzą z gazety Komputer Świat Gry jakby co:
twinzr2cute - mamy bliźniaki, jeśli rodzą się dzieci aspirationlevel X - w miejsce X podajemy poziom aspiracji od 1 do 5 aspirationpoints X - dostajemy X punktów aspiracji familyfunds X Y - rodzina X ma na koncie Y pieniędzy lockaspiration on - domownicy mają zablokowany poziom aspiracji lockaspiration of -||- odblokowany poziom maxmotives - wszyscy domownicy mają wypełnione paski potrzeb uniockcareerrewards - dostajemy wszystkie nagrody wszystkich karier To tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Dzęki wielkie za kody i odpowiedzi :* :* Bardzo dziękuje !
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No wlaśnie? Mam studenta którego kręcą włosy blond i makijaż a odstrasza wampiryzm. Po akademiku chodzi umalowana blondynka a on wzdycha do naturalnej brunetki. O co w tym wszystkich chodzi?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja właśnie też nie rozumiem. U swatki zamówiłam sima za 5000, i zamiast pachnącego szczupłego nie śmierdzącego zesłała mi rudego wampira
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Sorrk, ale wystarczy poszperać na froum i znaleźć taki temat bo już był :con: Albo napisać na Masz pytanie-zadaj je tu
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Co do tej chemii, to też się zastanawiałam, cóżesz to może znaczyć... może coś na wzór takiej rzeczywistej chemii między dwojgiem ludzi? |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |