|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bloodwave,twój fan to jest dopiero utalentowany... :lol: A co teraz robisz z pełnym koszem na śmieci?
Sprzedajesz go i kupujesz nowy?
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
musiałam pozucic tamta działke
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Hmm... Bloodi, a może on coś wywalił, a Ty z tej drugiej strony tego nie widziałaś i to to uniemożliwiało wrzucanie śmieci?
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
nie....podszedł do śmietnika zaczoł grzebac i nagle nikł...a klapa śmietnika została otwarta...i jak kazałam simowi coś wywalić to zaraz to co kazałam znikało...z tego paska u góry.........czekałam jak fan wróci i to naprawi znowu grzebiąc....a jego nie było z 20 dni..........
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Uuu,no to kiepsko.
Tobie to zdarzają się najfajniejsze przygody z Simami.U mnie tak ciekawie nie jest ostanio. -_- |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
wiesz nie ma co zazdrościć
po pewnym czasie te "rozrywki" stają się męczące........ -_-
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mnie by wnerwilo gdyby tak mi zrobil fanatyk...Bym nie grala przez kilka dni.. :lol:
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Skacze sobie z MOJEJ trampoliny <_< Oczywiście kapie się TYLKO wtedy gdy ktoś z rodziny sławnych(lub sławny)też pływa <_<
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ten fan jest bardzo denerwójący. Miałam 2 nagrody w ogrodzie ogrodzone płotem i ukradłje w nocy, więc postanowiłam, że zawsze będe je sprzedawać. Najchętniej pozbyłabym się go raz na zawsze! Tylko nie wiem jak. Ktoś ma pomysły ?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|