|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
A co sądzicie o tym, że jako Gwazda powinniśmy mieć ochroniarza? Wtedy to napewno nic by nam nie ukradł nasz "wielbiciel".
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
racja.Ale jak masz kamerdynere to on go wywali...
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Kamerdyner nie jest non stop przez 24 godziny na dobę, a ochroniarz tak jak przystało na ochroniarza, by był. Przecież nasz"wielbiciel" odwiedza nas też wtedy, kiedy już nie ma naszego kamerdynere. Co nie...?
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Jak ten fanatyczny wielbiciel mnie denerwuje luuudzieee na wyspie wakacyjnej! Jestem na wakacjach z moją simką a ten ciągle za nia lazi, podkakuje i drze sie xP a skasowac tam sie go nie da
Zawsze prosze tą babkę co pilnuje zeby go odgonila albo co chwile kaze simce na niego krzyczec
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
jaki ochroniaz??
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Nie ma żadnego ochroniarza i w tym tkwi błąd... dobrze by było aby był.Chronił by nas przed "wielbicielem", kiedy jesteśmy Gwazdą
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
U mnie robi wiekszosc swoich sztuczek, zostawia mi czarne roze (to chyba jakis gej
), grzebie w smietniku i robi caly czas foty. Nie wyjada mi resztek mojeo obiadu, bo nie ma i nie bedzie mial okazji bo zawsze po sobie zmywam . A raz probowal mi ukrasc mojego srebrnego TWONGA (nagroda muzyczna), ale sie chlopak przeliczyl, bo moja gablota z nagrodami jest w specjalnie malym pokoiku gdzie jest wlasciwie tylko ta gablota i nie mogl sie przedostac przez drZwi z gwiazdka .A zdarza mi sie ostatnio czesto ze przyjezdza ten smieszny, bialy autobus pomaranczowe paski, wychodza z niego pare osob o nazwisku "Każdy" pstrykaja fotki mojej chacie wsiadaja z powrotem i odjezdzaja ![]() No i moj Sim i Weronika Ktos kochaja sie na rozowe serduszko hehe
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
mozna zrobic cos z tym bialo pomaranczowym autobuseb?
strasznie spowalnia mi gre! a ten chory wielbiciel to wogle jest wku........ mozna go jakos wywalic na stale?! |
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
Emilka sprubuj z move_objects on
|
|
|