|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czasami człowiek ma zły dzień i musi się wyżyć. He he he :lol: A taki fanatyczny wielbiciel to bardzo fajna rzecz jest do wyżywania się! Dobra. Nie jestem sadystką, ale czasem lubię tak się poznęcać. Nie mówcie, że wy nie! :lol:
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Poprostu kij baseballowy i walnąć fanatyków, <_< PS: Wczoraj oglądałem na MTV 3 koncerty Britney Spears w ciągu jednej nocy - cudo!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
(Nienawidzę Britney Spears) No to jak w końcu z tym fanem? Chcę, żeby przyszedł, bo sobie fajny nóż zciągnęłam! :lol:
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Prosze o opinie : Które simsy są według was najlepsze ? Gwiazda,Wakacje czy Zwierzaki????? :unsure:
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja sobie ściągnęłam nowe zachowanie z fanem.Moge dać mu autograf, spoliczkować go itd.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ale wg mie to najlepsiejsza jest gwiazdeczka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Cloe bez przesady! Wgraj sobie oba! Albo jeszcze się zapytaj Kolczaka, albo nie wiem kogo. :lol: (No właśnie on ma dziś urodziny.) Czekam na ciebie na gg. Paaapa (Jak fajnie spotykać znajomych na forum
![]() P.S. Co do tego fana... Dzisiaj poczęstowałam go śrutem w dzielnicy Showbiznesu :lol: Ale i tak jakoś przeżył i jak pojechałam jeszcze raz to był dalej... <_< |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=7][I]a czy ktoś mi powie jak zdobyć tą nagrode bo jestem gwiazdą codziennie jezdze do tej dzielnicy krece teledyski śpiewam na karaoke robie sceny filmowe itd. i nigdy nie moge zdobyć zadnej nagrody..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Najzwyklejszą dostajesz za czeste sukcesy w danej dziedzinie np. aktorstwo...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|