|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
usuñ i zainstaluj jeszcze raz
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jakto usun i zainstaluj jeszcze raz?
Chyba nie caly windows? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ale ja te akcesoria instalowa³am ju¿ znowu od pocz±tku (chyba 3 raz) i dalej to samo ;/
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Usuñ Z Dysku I z Panelu Sterownia wszystkie Simsy jakie masz i wgraj jeszcze raz
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Klimatyczne, czerwone, pachnie choinkami! Super dodatek
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
bardzo fajny dodatek ;D
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jedno pytanko. Je¶li dobrze my¶lê, to Zestaw ¦wi±teczny to s± same akcesoria (no i kilka ubrañ) do doinstalowania do ju¿ zainstalowanego wcze¶niej TS2, a Na ¦wiêta to p³ytka na której s± ju¿ akcesoria instalowane, tak? Bo Google mi miesza, a od czytania poprzednich stron te¿ mi nic do g³owy nie przychodzi. Je¶li i jedno i drugie to dodatki, to w którym jest wiêcej przedmiotów ubrañ itp?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 19
|
![]()
W³a¶ciwie to jedno i to samo... No mo¿e choinki s± trochê inne (w na ¶wiêta s± trochê mniejsze).
Zreszt± teraz w sprzeda¿y s± chyba tylko "Na ¶wiêta", bo Zestaw by³ starszy. I oba instaluj± siê podobnie. Prawie, jak ka¿de akcesoria. Nie wiem, jak to lepiej wyja¶niæ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tzn. ja instalowa³em Z¦ to by³o takie okno wymiarów mniej wiêcej 800x600px z t³em które by³o zdjêcie przebranych w stroje ¶wi±teczne Przyjemniaków bodaj¿e (Daniel by³ jako Miko³aj) z wyskakuj±cym okienkiem: "Czy chcesz zainstalowaæ The Sims 2 Zestaw ¦wi±teczny?" lub co¶ w tym stylu. Nie trzeba by³o podawaæ CD-Keya, inna sprawa, ¿e na pude³ku go nie by³o
![]() |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 5 (0 u¿ytkownik(ów) i 5 go¶ci) | |
|
|