|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak trudno poszukać tych tematów???
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a co wam ludzie przeszkadzają te teaty skoro jesteście takimi expertami to przecież łatwo wam będzie znaleźć co innego :>:>:>:>:>:>:>
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jednak takie niepotrzebne tamaty (jak ten) tylko zaśmiecają forum i wypychają inne i ważniejsze tamaty które lądują w dalszych zakładkach <_< Dla początkujących trudno jest szukać czegoś konkretnego jeśli wszędzie pisze "Smoki", "Smoki-kupno", "Gdzie smoki" itp. <_< O smokach powinny być ok. 2-3 tematy w których będzie zawarte wszystko co trzeba. Wtedy początkujący lub inny użytkownik szybciej znajdzie to czego potrzebuje. To moje zdanie
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
najbardziej irytuja mnie wlasnie pytania o smoki i skladniki do zaklec. Jest ich pelno. Nie wiem, czy to wynika z lenistwa czy niedoswiadczenia uzytkownikow, no bo komu by sie chcialo przegladac 10 stron z tematami, napisze sie ten jeden i bedzie latwiej. Ale tak na prawde, to kiedy jush dorosniecie do glebszego zastanowienia sie nad tematem nowych tematow
![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Masz rację, ale ten temat jest przecież popularny! nie ma sensu go zamykać...
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niech inni z niego korzystają!!!
Ps. Fajnie, że jest popularny ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi nie przeszkadza że jest ten temat! Jak się innym nie podoba to się nie przejmuj!
Ja będę z niego korzystać! |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja też
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ojeja, ten temat jest popularny, bo wy w nim ciągle piszecie informacje które były już zawarte w innych tematach o smokach... <_< Ale nich wam będzie...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|