|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A ja tylko raz kiedyś Zadecką spotkałam...stała se babina z torebką i dziergała.Nic o niej nie wiedziałam i jakoś tak specjalnie mnie nie interesowała,bo mój sim był na randce.Ale mnie wkurzyła...baba ma odwagę.Na parceli publicznej sobie dziergać(swoją drogą nie wiem dla kogo...)i besztać jak chcemy się przywitać.Ale z drugiej strony,ta babcia nie jest taka zaś niepotrzebna w Nż.Przynajmniej jest z kogo się wyśmiewać(ja swoją drogą troche sie z niej naśmiewam)xD
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Pisałam że ona mnie nie wnerwia ? Teraz to się zmieniła , moja simka pływała w basenie na parceli publicznej gdy z niego wyszła podchodzi zadecka i beszta że moja simka ma na sobie strój kompielowy :con: i tak nie dawała spokoju.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Z waszych opisów wynika,że Zadecka to upiorny babsztyl.No wiecie,żeby besztać za kostium kąpielowy?!A w czym simowie mają pływać,ja się pytam?!W ubraniu?Nie no,teraz to przestałam ją lubić xD A może my też ją besztajmy jak się da?Niech babsztyl wie,że nie tylko ona może nas besztać xD
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Masz racje xD.Przyznam też że chciałam się z nią "zaprzyjaźnić".Tylko jak moja simka chciała z nią porozmawiać wali ją torebką po głowie xP. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pani Zadecka jest świetna!!!! Fajnie urozmaica grę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Według mnie ta cała Zadecka ta fajne urozmaicenie gry. Czasem mnie denerwuje, ale bez niej było by tak nudno.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Do mnie jeszcze ani razu nie zagośćiła w domu ta upierdliwa baba ale na przedmieściu zawsze przywala moim simom kiedy są na randce.Raz próbowałam ją rozkochać w jednym bogatym emerycie ale pomysł nie wypalił bo jemu też torebką przywaliła w gębę.A trener mnie nie denerwuję bo ja dbam o kondyche moich simów i prawdymówiąc tylko raz go spotkałam kiedy próbowałam utuczyć sims :laugh:
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Pani Zadecka- czasem denerwuję, ale dobrze tworzy klimat
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam dodatku NŻ ale mam CPR i w studni życzeń wybrałam romans to mi się nie spełniło i zamast jakkegos facia to mi ze studni wylazła ta zadecka.zaczęła bić moją simkę która była w ciąży. A jak jej chciałam zrobić psikusa to mi te okienko znikało.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|