|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ee... Bo tam oni... oficjalnie nic nie robili ^^
Ostrzegałem, że odcinki będą krótkie, bo nie umiem pisać rozlaźle xD Następny odcinek za tydzień - bo w niedzielę wyjeżdżam i mnie nie będzie do czwartku. Ale podejrzewam, że tam mi się będzie nudziło, więc może napiszę troche obszerniej ^^ Pierwsze zdjęcie jest tak rozjechane, bo za nic nie umiałem uchwycić wszystkich trzech w łóżkach. Pomijając to, że wszystkie zdjęcia robiłem 2,5h ;/ Czika bum to znam od Lil i nie wiem czy to jest w jakimś Hej boj :P |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Odcinek mi sie podobał. Nic mnie nie rozśmieszyło, i strasznie krótki ten odcinek, ale i tak nawet fajne FS
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm skoro jak rozumiem ma być to coś w stylu przyjaciół, czyli ee bez konkretnej fabuły. Kurde.. szkoda, że tylko 9 odcinków, bo te dwa pierwsze jak narazie wogóle mnie nie śmieszą ;D
zdjęcia dobrej jakości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Fotostory, dość fajne, może się rozkręcić. Jednakże muszę się przyczepić do literówek itp. (nie chcę być chamem, ale to naprawdę ładniej wygląda, jak wszystko jest poprawnie interpunkcyjnie, a szczególnie ortograficznie). Mam dziwne wrażenie, że to FS jest trochę niespójne (chodzi o te wszystkie fakty). Ale nie zniechęcam, a zachęcam do kontynuowania. Jest dobrze, a może być i lepiej
![]() Pozdrawiam Joniss |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny pomysł i komedia. Fajnie piszesz
![]() Według mnie podkręcisz trochę akcje ![]() ![]() Czekam na następny śmieszny odcinek ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie doczytałam się tu żadnej zapierającej dech w piersiach fabuły, i szczerze mówiąc, to mi się najbardziej podoba. To jest lekkie FS na drugie śniadanie - na rozluźnienie po czytaniu "BR" czy Amnezji. Humor owszem, może i jest banalny, ale w końcu, czy wszyscy muszą być aż tak kreatywni i zdolni, by rozśmieszać każdego?
Mój wniosek: Jak narazie ok. ![]() Coś szczególnego? Tytuł. Rozbroił mnie "od pierwszego wejrzenia". ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Kos.. to jest boskie *___*
Błędów ortograficznych nie zauważyłam, zdjęcia są przejrzyste.. ^^ Miej wene.. ja chcem nastepny odcinek.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Świetne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nienawidzę sztucznie śmiejącej się publiczności w serialach komediowych...
Nienawidzę odcinka z "bla bla miesięcy później". Chociaż śmieszne i nawet wciągające, to brak fabuły i jakiejkolwiek podpórki. Ale przyjdę tu jeszcze żeby poczytać : > |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Kutwa, nie umiem własnemu bratu wymieniać błędów. Ale nie o to chodzi w fsach tego typu, prawda?
Ja zawsze wiedziałam, że talent komediowy jest u nas rodzinny, no! P.S. A spróbujesz mi po takim komentarzu jeszcze czegoś nie napisać to ci (ocenzurowałam, jest 8:54 dopiero) żelazkiem! Ostatnio edytowane przez Olciaa : 24.02.2006 - 16:21 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|