Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to FS?
5 gwiazdek - Odlotowe 15 57.69%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 26.92%
3 gwiazdki - Przeciętne 2 7.69%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 2 7.69%
Głosujących: 26. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.02.2006, 07:02   #1
Issa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał saya
Hmmm.... Nie rozbawiło mnie nic. Nie wiem, czy ze mną w takim razie coś nie tak, czy z tym FS.
Spieszę Sayu z odpowiedzią: z tym FS, zdecydowanie. Masa błędów stylistyczno-interpunkcyjnych, fabuła żadna, dialogi byle jakie i o niczym ('wstawaj głupku'- no proszę państwa, to ani nie jest zabawne, ani inteligentne),poczucie humoru nie w moim guście. Reasumując: dziękuję, ja wysiadam. :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.02.2006, 09:40   #2
koslawy
Guest

Domyślnie

Każdego śmieszy coś innego : P Więc jakby mnie coś nie śmieszyło to bym tego dalej nie czytał
I mówiłem na początku, że fabuły głównej nie ma. Odcinków będzie 9: przedstawienie postaci, jeden zwykły dzień, 6 odcinków - każdy o innej osobie i zakończenie. Więc jest to poprostu opowieść o ich życiu - a nie jakieś zagadkowe fs, w którym musi o coś dokładnie chodzić, musi mieć jakiś główny wątek.

Edit: Ale Issa napisała, że fabuła żadna ;p

Ostatnio edytowane przez koslawy : 04.02.2006 - 09:59
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.01.2006, 13:47   #3
szabatka2
Guest

Grin "PRZYJACIELE", po angielsku (ja ogladam po ang.) "FRIENDS"

Haha nikt z Was nie ogladal "Przyjaciol"??!!?? Swietny serial! Jezeli to fs bedzie takie odlotowe jak autentyczny film, to juz Ci moge wystawic 10/10.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.01.2006, 13:56   #4
Ka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał szabatka2
Haha nikt z Was nie ogladal "Przyjaciol"??!!?? Swietny serial! Jezeli to fs bedzie takie odlotowe jak autentyczny film, to juz Ci moge wystawic 10/10.
Jak to nikt nie ogladal ?! Kocham ten serial W fs jak narazie nie ma co do oceniania, ale zapowiada sie swietnie )) Koslawy, zycze duzej dawki dobrego humoru
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.01.2006, 15:13   #5
Incognito
Guest

Domyślnie

Hm... czemu ja we wszystkich bohaterach tego fs widzę któregoś z czatowiczów?
No, do rzeczy... zapowiada się ciekawie, będę tu zaglądać Może być śmiesznie, zwłaszcza znając Twoje głupawki, humor...no i jeszcze fabuła idealna do wybryków...przyjaciele w jednym domu...zupełnie jak czat! xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.01.2006, 16:04   #6
kartofelq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Issa
Ponieważ, jak girl_nr_6, nigdy nie oglądałam 'Przyjaciół'- całość przypomina mi raczej początek jakiegoś reality show w rodzaju Wielki Brat Patrzy. Wstęp jak wstęp. Tekst napisany słabo, ale ciekawam, co będzie dalej. Zajrzę na pewno.
Też miała takie wrażenie. Myślałam, że się rozegra Big Brother, heh. Narazie nie można jeszcze oceniać, bo nie wiele wiadomo. Czekam na następny odcinek.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania