Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.02.2006, 11:59   #1
_Harumi_
Guest

Domyślnie

Ciuchy pierwszej simki są z www.peggysims2.net, ale nie wiem pokładnie na której stronie, bo za dużo ich żeby wszystko przeszukiwać
aninowic-chyba troche nie ten dział i nie ten temat. Przeszukaj linkarnię, tam jest pełno stron.

Ostatnio edytowane przez _Harumi_ : 02.02.2006 - 12:01

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.02.2006, 09:00   #2
Blue__Lagoon
Guest

Domyślnie

Wszystkie twoje dodatki mi się podobają Pierwsza simka najmniej, ale też jest ładna. Jak ty to robisz, że twoje simki są takie "oryginalne" Mi wychodzą takie same xP

stare 05.02.2006, 16:50   #3
Nilieny
Guest

Domyślnie

Ja nic nie mówię to poprostu...BOMBA!!!
10000000000000/10!
POZDRO

stare 04.03.2006, 16:06   #4
_Harumi_
Guest

Domyślnie

Rany, jak ten temat strasznie spadł . Odświeżam dodając nowe simki

Na początek Barbie, prezentująca mó ciuch na konkurs(nie oceniajcie jej tylko ciuchy, co chyba że bardzo chcecie, to ja tez możecie ):

Tutaj moja pierwsza udana, ciemnoskóra Simka:

Z bliska:

Mój eksperymen z naturalnym skinem:

Minę ma jakby jej sie spać chciało

Ostatnia już-Gothka(w stroju wizytowym)

Twarz:

Mam nadzieję, że sie podobają Oceniajcie!

stare 04.03.2006, 16:34   #5
Melicyanda
Guest

Domyślnie

Barbie-jejku supcio!Ciuszki:9,9Mogłaś je bardziejdopracować;(.
Murzynka-Niom ... 8,9/10
Rudkawa-8,9Ładna.
Gothka-O nie tylko nie to!1/10
Twórz dalej!
Rudkawa z kitkami-Fajniusia ... 9,9/10
Ciuszki jej-8,9/10Też ładna ta bluzeczka.
Danusia-O nie;(.1,9/10
Suknia-O niee.1/10

Ostatnio edytowane przez Melicyanda : 04.03.2006 - 16:37

stare 04.03.2006, 16:36   #6
#Julka#
Guest

Domyślnie

Hmmm, od czego by tu zacząć? Dużo dałaś tych simek, ale teraz ocenie tylko te z twojego ostatniego posta...

Z ciuchów podoba mi się ta spódnica. W sumie udany komplecik. Bluzka też niczego sobie...
Murzynka w sumie nawet udana Jednak coś nie pasuje mi w nosku. I sama dokładnie nie wiem co
Ruda jest taka... zwykła, ale mimo wszystko ładna Szkoda że nie dałaś simkom realistycznych oczu, przy takich skinach by fajnie wyglądały. Ale rozumiem ( bo niektórzy już pisali ) że realistyczne oczy im się nie podobają, więc ok
Ostatnia gothicowa simka... No właściwie nie wiem jak ja mam ocenić Wolę simki raczej delikatnie umalowane i nie takie blade Ale jak tobie się podoba to ok Masz niezłe simki, czekam na następne

stare 07.03.2006, 22:35   #7
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

A ja już 2 partie przegapiłam... Odświeżę tamat.

PRZEDOSTATNI POST
Bluzka-- wzór i pomysł fajny, ale rozmazana się wydaje... Fajne kolory, chociaż nie lbię wstążek na bluzkach.
Simka dorosła-- fajna. Ładnie połączyłaś makijaż z kolczykami. Grzywka się trochę rozmazała. Myślę, że pasowałaby tu bardziej jakaś "egzotyczna" fryzura i brązowe włosy, choć tak też nie jest źle.
Danusia z Krzyżaków-- musze przyznać, że ja ją sobie całkiem podobnie wyobrażałam. Może tylko usta jakieś czerwone/różowe miałam w wyobraźni. Jeśliby to nie była Danusia, to zapewne powiedziałabym, że Simka jest zwyczajna, ale skoro to wyobrażenie, to nie oceniam w tej kategorii. Ładne oczy. A tą fryzurkę ciągle gdzieś widzę.

OSTATNI POST
Barbie- ciuszek nie jest zły, choć trochę rozmazany (a może to tylko tak wygląda). Nie pasują mi do Barbie te romby i kratki. Moim zdaniem takie desenie pasują do innych kolorów.
ciemnoskóra Simka- zgadzam się, że udana. Naprawdę bardzo ładnie wygląda, i jeszcze do tego fajna fryzurka. Podoba mi się.
eksperyment z naturalnym skinem- zwyczajna jak dla mnie. Niby wszystko OK, ale nic szczególnego. Ten nos wydaje się trochę opuchnięty.
Gothka- goth mnieie fascynuje ani szczególnie się nei podoba... Myślę, że jest w porządku, kształt twarzy trochę "dziecięcy", ale może to celowy kontrast z tym makijażem?
Isi jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania