|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ciuchy pierwszej simki są z www.peggysims2.net, ale nie wiem pokładnie na której stronie, bo za dużo ich żeby wszystko przeszukiwać
![]() aninowic-chyba troche nie ten dział i nie ten temat. Przeszukaj linkarnię, tam jest pełno stron. Ostatnio edytowane przez _Harumi_ : 02.02.2006 - 12:01 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wszystkie twoje dodatki mi się podobają
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja nic nie mówię to poprostu...BOMBA!!!
10000000000000/10! POZDRO |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Rany, jak ten temat strasznie spadł
![]() ![]() Na początek Barbie, prezentująca mó ciuch na konkurs(nie oceniajcie jej tylko ciuchy, co chyba że bardzo chcecie, to ja tez możecie ![]() ![]() Tutaj moja pierwsza udana, ciemnoskóra Simka: ![]() Z bliska: ![]() Mój eksperymen z naturalnym skinem: ![]() Minę ma jakby jej sie spać chciało ![]() ![]() Ostatnia już-Gothka(w stroju wizytowym) ![]() Twarz: ![]() Mam nadzieję, że sie podobają ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Barbie-jejku supcio!
![]() Murzynka-Niom ... ![]() Rudkawa-8,9Ładna ![]() Gothka-O nie tylko nie to! ![]() Twórz dalej! ![]() Rudkawa z kitkami-Fajniusia ![]() Ciuszki jej-8,9/10Też ładna ta bluzeczka ![]() Danusia-O nie;(.1,9/10 Suknia-O niee ![]() Ostatnio edytowane przez Melicyanda : 04.03.2006 - 16:37 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmmm, od czego by tu zacząć? Dużo dałaś tych simek, ale teraz ocenie tylko te z twojego ostatniego posta...
Z ciuchów podoba mi się ta spódnica. W sumie udany komplecik. ![]() Murzynka w sumie nawet udana ![]() ![]() ![]() Ruda jest taka... zwykła, ale mimo wszystko ładna ![]() ![]() Ostatnia gothicowa simka... No właściwie nie wiem jak ja mam ocenić ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja już 2 partie przegapiłam... Odświeżę tamat.
![]() PRZEDOSTATNI POST Bluzka-- wzór i pomysł fajny, ale rozmazana się wydaje... Fajne kolory, chociaż nie lbię wstążek na bluzkach. ![]() Simka dorosła-- fajna. Ładnie połączyłaś makijaż z kolczykami. ![]() Danusia z Krzyżaków-- musze przyznać, że ja ją sobie całkiem podobnie wyobrażałam. ![]() ![]() ![]() ![]() OSTATNI POST Barbie- ciuszek nie jest zły, choć trochę rozmazany (a może to tylko tak wygląda). Nie pasują mi do Barbie te romby i kratki. Moim zdaniem takie desenie pasują do innych kolorów. ![]() ciemnoskóra Simka- zgadzam się, że udana. Naprawdę bardzo ładnie wygląda, i jeszcze do tego fajna fryzurka. Podoba mi się. ![]() eksperyment z naturalnym skinem- zwyczajna jak dla mnie. Niby wszystko OK, ale nic szczególnego. Ten nos wydaje się trochę opuchnięty. ![]() Gothka- goth mnieie fascynuje ani szczególnie się nei podoba... Myślę, że jest w porządku, kształt twarzy trochę "dziecięcy", ale może to celowy kontrast z tym makijażem? ![]()
|
|