|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja dostaje prezent praktycznie za każdą randkę marzeń
![]() -fortepiany -wieże -teleskopy -wazy (rzeźby) lub inne duże rzeźby XD I zdaje mi się, że prezenty zależą od ilości pieniędzy "Św. Mikołaja". Jak moja simka umawia się z jakimś bogaczem którego stworzyłam dostaje najczęściej drogą rzeźbę lub fortepian. A biedak przynosi coś taniego co zdarza mi się najrzadziej ![]() Moja simka umawia się na randki i niedługo będzie milionerką ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wczoraj sobie grałam i moja laska poszła z Donem Lotario do "Ustonia Romka" podczas tańca połamańca zauważyłam że chce jej sie bardzo siku.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Śmieszny temat.Szkooda .Mnie tak jak większości facet przynosi tylko bukiet róż.Z karteczką oczywiście
![]() ![]() jak wy to robicie ,że wam przynoszą przedmioty a nie kwaty ?? JA TEŻ CHCE FORTEPIAN !! ;( ![]() berata edit: Nie piszemy posta pod postem. Na przyszłość proszę skorzystać z opcji 'edytuj'. ![]() Ostatnio edytowane przez berata : 20.02.2006 - 12:57 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
spoko...mojej qmpeli przyniósł sim kibel i pianino...
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Moja simka ukradła tylko kilka razy krasnale domowe poza tym to jeszcze jakieś rzeźby i ozdoby,
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a raz dostalam taka ,,wazę'' niebieską za pare tysiakow
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam randkę marzeń..i co? Kolejny bukiet..za niedługo ich nie będe miała gdzie położyć. ;
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
JA na okrągło maam randki marzeń, ale żadnego prezentu ![]() ![]() Złakniona nagród za randki, Wasza MYSZKA ![]() Ostatnio edytowane przez myszka95 : 06.04.2006 - 17:05 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
mi zawsze przynoszą te bukiety, ale raz dostałam rzeźbę, taką niebieską za parę tysiaków
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|