Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 25 53.19%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 19 40.43%
3 gwiazdki - Przeciętne 1 2.13%
2 gwiazdki - Zgroza 1 2.13%
1 gwiazdka - Strach się bać 1 2.13%
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.02.2006, 22:26   #1
Krasnalek
Guest

Domyślnie

[B] Bardzo fajny ten komiks!! Zdjęcia mi się otwierają normalnie więc wszystko gra Szkoda że nie udało Ci się dzisiaj dodać następnego odcinka... Ale czekam, :*:* Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.02.2006, 16:30   #2
Fraise
Guest

Smile

Świetny komiks...ocenię po drugim odcinku Tylko szkoda,że zdjęcia się późno wyświetlają A właśnie podasz stronkę,z której brałaś meble do pokoju synka Mai?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.02.2006, 18:08   #3
..::CaRmEn::..
Guest

Domyślnie

Bardzo spodobał mi się komiks Nie miałam oporów by postawić "odlotowy".
Pomimo, ze fabuła jest troche hm... nudna i mało wciągająca, to jednak coś jest takiego w tym FS, że jest świetne
W końcu to 1 odc... np. w BR pierwszy odcinek też zapowiadał, że będzie zwykłym komiksem o pustej lasce, a potem co? Osiągnęło wieeeelki sukces!
Zdjęcia są też bardzo ładne No, no... czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek
Pozdrawiam!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.02.2006, 21:24   #4
~!~ScHiZoLkA~!~
Guest

Domyślnie

Dziękuję, za wszystkie komentarze! Kurcze, nie spodziewałam się tylu pozytywów! Tak mnie to motywuje , że przed chwilą zaczęłam już zdjęcia do 2-go odcinka :]
Pozdro
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.02.2006, 23:36   #5
Sesca
Guest

Domyślnie

Nudne.
Komercha. Próbujesz podbić BR.

Nie uda się.
Aczkolwiek coś mnie urzekło.
5/1o
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.02.2006, 07:55   #6
Issa
Guest

Domyślnie

'Cała łazienka zalana'- haha. Brzmi jak slot reklamowy.
Pierwszy odcinek mało zajmujący. Proponuję porawić błędy wskazane przez innych użytkowników- choćby to ' na prawdę' (winno być: 'naprawdę'). Nonsensem jest także pisanie '5 minut później w pokoju Sebastina', bo nie wierzę, że droga do innego pokoju zajmuje tyle czasu, nawet, jeśli pokój ten umiejscowiony jest na piętrze. Niektóre zdjęcia nie wnoszą niczego do fabuły, choćby te dwa, które dotyczą powrotu na parter. Wystarczyłoby jedno. Teksty raczej nudne, treść póki co także. No nic. Poczekamy zobaczymy co dalej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.02.2006, 18:06   #7
rosex

Reputacja: 10
Wink Może być ;)

Muszę przyznać, że narazie nie ma nic ciekawego - jeżeli chodzi o treść oczywiście, bo nic szczególnego się nie wydarzyło. Aczkolwiek komiks zrobiony jest starannie, co bardzo cenię. Dialogi są nawet fajne i bardziej inteligentne niż w >niektórych< komiksach na tym forum. Dalej już się nie bedę wypowiadać tylko poczekam, aż akcja się rozwinie. A więc dawaj kolejny odcinek i to szybko.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
stare 28.02.2006, 20:32   #8
Choco
Guest

Domyślnie

Po pierwszym odcinku ciężko jest mi oceniać, ale bardzo podobają mi się dialogi, zauważyłam tylko że jakość zdjęć jest kiepska. Nawet interesujące, chociaż nie pojawił się jeszcze rzaden problem, który bohaterka musiałaby rozwiązać (no, może pomijając zaginięcie ojca i newsy w gazecie) W sumie muszę powiedzieć że chyba mi przypadło do gustu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2006, 22:03   #9
*Lucy*
Guest

ThumbsUp

Fajne, dawno nieczytalam dobrego komixu. Narazie daje ci 8/10, ale zaloze sie, ze bedzie jeszcze lepiej jak akcja sie rozkreci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2006, 18:41   #10
~!~ScHiZoLkA~!~
Guest

Domyślnie

Hejka. Wpadłam powiadomić was, iż ten komix na pewno będę kontynuować! Zrobiłam kilka zdjęć, ale niestety- gdy ustawiam na najwyższe detale... wiesza mi się komp! Myślałam, że to chwilowa usterka, ale uruchomiłam ponownie grę dokładnie 4 razy i to samo.Nigdy tam mi się nie robiło... Więc po tylu nieudanych próbach chwilowo obraziłam się na grę i robię sobię przerwę na dziś Ale niebawem będzie ten długo oczekiwany odcinek.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania