|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
41 | 66.13% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
14 | 22.58% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
2 | 3.23% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
5 | 8.06% |
| Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Zrobiłam Kiecę (moje pierwsze wdzianko) specjalnie dla tego fs (biedne simy, które będą to nosić ^^). Następnie pomyślałam, że może komuś się to troszkę spodoba i będzie chciał ściągnąć (muahahahaha, przezabawne
). Tak więc prezentacja Kiecy na normalnej simce (tamtabatammm)::ninjaj: Projekt o nazwie Kieca :ninjaj: [IMG]http://i2.************/rbe1af.jpg[/IMG] Oraz link do pobrania (kilk <już będzie działało> ) UWAGA, Z TYŁU TROSZKĘ (TROSZKĘ?...) PRZEŚWITUJE ;D Lil i Chloe (nie do końca one ) miały na sobie Kiece, kiedy robiłam zdjęcia na plakat, niestety tam ich nie widać.
Ostatnio edytowane przez egi : 14.03.2006 - 13:53 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
No bardzo ciekawa i ładnie wykonana, już ją ściągam.
![]() Najlepiej gdy zobaczę ją u siebie w grze. Jak na pierwsze wdzianko to naprawdę super, szczególnie podoba mi się ten kwiat z tyłu, tyle że przez nożyczki (które sąwoją drogą są ciekawym pomysłem) i te smugi (?) na nogach wydaje się być namalowane na Simce. Ale zobaczę, jak ubranie wygląda w grze i się przekonam. ![]() Na plakacie widać kawałki Kiecy. Tyle, że wcześniej nie widziałam plakatu. (chyba dzisiaj dałaś?)PS. Możesz założyć temat z ciuszkami, jeśli masz jeszcze jakieś w planach. ![]() EDIT co do plakatu, to w chwili pisania posta juz go ujrzałam, po prostu na początku go nie dałaś (dopiero teraz), a myślałam, że może plakat był w temacie już dużo wcześniej.
Ostatnio edytowane przez Isi : 13.03.2006 - 19:38 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
Wiem, że ona jest na ciele, właśnie tak miało być (chyba ;] ). Prymitywny Malunek Nasimowy, a nie Kieca. Plakat już jest, zobacz. |
|
|
|
|
#4 |
|
|
No więc skomentuję teraz Kiecę...
Niestety nadal nie pojawia się mi ona w grze mimo, że dałaś już trzecią wersję pliku. Simka pojawia się tylko w Body Shop, w grze już nie jest dostępna (a sama kiecka nie jest dostępna ani w grze, ani w BS ). Szkoda.Ale z tego co widzę w BS, to Kieca jest naprawdę ładna. Nie do końca wiem, o jakim prymitywnym sposobie jej tworzenia mówisz, chyba w pliku alpha wkleiłaś te nożyce (i kwiat)... a dalej sama nie wiem, nie znam się W każdym razie liczy się efekt, a ten jest bardzo ciekawy. Nożyce rzeczywiście wyglądają jak namalowane na ciele, ale niżej sukienka już nie wygląda jak malunek. Szkoda, że nie ma butów. Ciekawa jestem, kiedy bohaterki fs założą tą kieckę... I w jakich okolicznościach, skoro z tyłu tak prześwituje. ![]() I oczywiście czekam na nastepny odcinek.
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Nie mam pojęcia, czemu Ci się Kieca nie wyświetla, może zobacz za ubraniami maxisowymi (kiedyś mi się tam coś schowało ściągnięte). Odcinek? Jakoś nie mam ochoty, bo nawet nie wiem, czy się dotychczasowe podobają. Jak się Wam plakat podoba? |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Wiesz co Ci powiem? Ze jestem naprawde pod wrażeniem. Już nie chodzi o rewelacyjne zdjecią i wspaniały tekst ale takze o to ze jestes jedna z tych osob które powoli chyba przywracaja na forum ten nastrój co kiedyś. Bo niestety jest wiele osób, które swoimi Fs-ami niekoniecznie zachwycaja, Brakuje bardzo osób, które zawsze zachwycały swoim talentem, mam nadzieje że niedługo zgodzą sie one powrócić na forum. A tak przy okazji chcialam zapowiedzieć swój powrót
. Pozdrawiam gorąco wszystkich :* Alamanthe
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Jest to jedyne FS jakie przeczytałam od początku do końca - oceniam je na wręcz boskie
. Świetne opisy, świetne zdjęcia, świetna fabuła. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek .
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ludzie, zdecydowanie za pozytywne komentarze. Kiedy przed chwilą zobaczyłam, że ktoś napisał tu posta, powtarzałam sobie w duchu "byle by krytyka, chociaż trochę, no, zjedźcie mnie". Kiedy przeczytałam to, co napisała Elisha, nie spotkałam zawodu, bo oczywiście bardzo mnie cieszy, że tak Wam się podoba ;]. Odcinek gdzieś tak... kiedyś, niedługo, jak się przestenę lenić i nikt nie będzie mi kazał sprzątać ani latać po jajka xD.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
nawet fajne fs.Ale daj nastepny odcinek
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
No skoro grozisz zabiciem to się rozgadam xD
Bardzo fajne FS. Aż chce się czytać Co prawda główna bohaterka mi przypomina Angelinę Jolie, ale pasuje tutaj. Opisy poruszają wyobraźnię... Super poprostu !!LapisEdit: ja nie grożę, ja nie gorożę ;p ja tu tylko sprzątam :] Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 14.02.2006 - 22:14 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|