|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bella Æwir jest jeszcze w jednym miejscu, a mianowicie na pewnych obrazach. Nie mogê
daæ foty, ale to takie z czarn± ram± kosztuj±ce ok.300 simoleonów. S± tam cztery zdjêcia, a Bella jest na dwóch ostatnich. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
a mo¿e Bella gdy zabierali j± kosmici wypad³a z ufo do balonu Gdzie czasami ona w nim lata?
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Bella lata w balonie po ka¿dej okolicy zarówno w Mi³owie, jak i w stworzonych przez nas miastach. Jest z ni± jaki¶ facet w niebieskiej koszuli
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
MO¿e statek porwa³ belle i kogo¶ jeszcze?
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
tak ja mam tylko dodatek nocne ¿ycie i spotka³am Bellê. mój facet poszed³ z ni± na randkê bo spotka³am j± przez cygañsk± swatkê. niestety randka nie posz³a najlepiej. chcia³am do niej zadzwoniæ i znowu siê spotkaæ ale on jej nie ma w kontaktach!! moze mi ktos powiedziec jak sie uzywa tego kodu zeby ja przywrocic albo cos?
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
moj sim tez spotkal majke, ale nie ozenil sie z nia tylko, wyslalam majke do milowoa i tam ma juz czwarte dziecko z mortimerem.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
majke??? chyba belle
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ona gdzie¶ mi chodzi w Mi³owie, nie pamiêtam, czy j± przywróci³am SimPE, czy sama siê pojawi³a xd Chcia³am, ¿eby z powrotem byli razem, ale chodzi po innych parcelach xd |
|
|
![]() |
| U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|