|
![]() |
#2 |
Sk±d: Polska
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
mo¿e tak nie w temacie,ale po przywróceniu jej boolpropem jak mam w simpe usun±c jej wspomnienie"umar³am"?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Spróbujcie tak.Przenie¶cie parcelê z rodzin± Æwir do kosza parceli,przenie¶cie siê do Dziwnowa.Dajcie tam t± parcelê i czekajcie na Bellê Æwir.My¶lê,¿e pomog³em
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie wiem ile mo¿na mówiæ, ¿e Bella z Dziwnowa nie jest prawdziwa.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Belle Æwir s± dwie!!! Jedna w Mi³owie która przychodzi bardzo rzadko a druga w Dziwnowie...ta w Dziwnowie jest simem domy¶lnym dla tego otoczenia by zmyliæ graczy. Jak w widaæ w historii Mi³owa jest dok³adnie ¿e Bella zosta³a porwana...A ta w Dziwnowie to jej klon. Przypatrzy³am siê im i s± bardzo widoczne ró¿nice. A po za tym Bella Æwir z Dziwnowa niema wspomnieñ niema drzewa genaologicznego. TO WSZYSTKO WYJA¦NIA. A Bella wywo³ana kodem boolprop....w Mi³wie jets prawdziwa
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Czy tego tak latwo nie mo¿na zrozumieæ?!
Tak, belle s± dwie. Jak ju¿ pisano to w Dziwnowie to inna simka. Jak tamta przywróciæ SimPE czy jak tam to siê zwie to jest poradnik co do tego Umar³am ... pzdr |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a ja znalaz³am Bellê Æwir. Przyja¼ni³a siê z Ofeli± Zmrok. Albo kim¶ tam. ;D By³a w takiej tej sukience jak w jedynce czerwonej.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Przeczytaj sobie poprzednie posty...wszyscy wiedz±, ¿e podróba Belli tam jest.{w Dziwnowie}
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No w³asnie...Ariedale ma racje
|
![]() |
![]() |
#10 |