|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
@Blair: zapomniałaś o tym pomniku z Osiedlowego Życia
Coś mi się jeszcze przypomniało z tą opcją "zabierz dziecko". Nie pojawia się też ona w sytuacji gdy matka przychodzi po swoje dziecko wieczorem do sąsiadów u których się znajduje? Chodzi o to, że jest komunikat taki bodajże "Ja i Franciszek wychodzimy. Dzieci powinny już spać o tej porze." |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
@up: W dziwnowie jest KLON.Ja chyba poproszę , żeby zaczęli bany dawać za pisanie o tym klonie...
|
|
|
#3 |
|
|
Dziwne, ale ja mam wrażenie, że fotka na opakowaniu mleka przedstawia klona Belli, a nie ją samą. Już wcześniej zauważyłam to w grze.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Jak się przyjrzeć, to faktycznie przypomina klona
![]() "Oryginalna" ma chudszą twarz... |
|
|
|
#5 |
|
|
może klon podszył się pod prawdziwą Bellę i coś zrobił i prawdziwa musiała się ukryć, a na mleku jest list gończy
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
@up : Nie popadajmy w paranoje ,przecież klon nic nie ma z HISTORIĄ zaginięcia Belli. To nie żadna poszlaka, tylko popdpucha żeby Dziwnowo było bardziej dziwne i niby "rozwiązanie zagadki" bo twórcy nie sądzili , że ktoś wda się w szczegóły...
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ale mogło być tak, że Bella znalazła kogoś, kto był do niej bardzo podobny. Powiedziała klonowi, żeby zastąpił ją w domu na jeden dzień, bo ona chciała "niepostrzeżenie" pójść do Dona. Niestety tam porwało ją UFO...
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ogólnie to moim zdaniem poszło o pieniądze, bo jak nie wiadomo o co chodzi to jak zwykle o kasę. A może Bella chciała uciec bo męczyła ją rutyna, chciała rozrywki i poprosiła aby ktoś udawał ją w Dziwnowie.... Ale Bella z sims 2 i sims 1 to teraz jakby 2 inne osoby ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
według mnie to prawdziwa Bella (na opakowaniu), ponieważ ma klon ma całkiem inny nos.
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 19
|
A według mnie to jak Sim czy Simka mogą knuć takie intrygi, że niby zamiana, niby ucieczka? Przecież nie mamy takich opcji dostępnych w grze, więc jak Bella Ćwir mogła powiedzieć swojemu klonowi żeby ta ją zastąpiła?
Myślę, iż na opakowaniu mleka jest ta prawdziwa Bella, no bo "poszukują jej", dlatego też umieścili tam niewyraźną, ale prawdziwą podobiznę Belli.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|