|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może zabili ją w Dziwnowie i zanim przyszła śmierć i jak można było jeszcze ją kontrolować wyszli do otoczenia i przenieśli do Miłowa postawili tę parcelę z Bellą i weszli z powrotem ustawili, że ma być Npc i znikła kontrola nad nią (Śmierć jeszcze nie przyszła i nie zdążyła jej zabrać) i usunęli parcelę. Bella została Npc przez to, że zabili ją w Dziwnowie znikły kontakty z rodziną (kurcze ale michał kawaler ją zna.... może przez to że umarł zanim ją porwano, nie wiem jak to mogło by być ....). Ponieważ one nie żyje nie chodzi jako npc po mieście i można ją przywołać tylko za pomocą boolpropa albo insiminatora albo simpe....
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
@up: Tak zauważyliśmy... kilka stron wcześniej.! : P Czy wy kiedyś zaczniecie czytać ten temat ?
Zdaje mi się , że teoria Sherlocka jest możliwa.
![]() |
#3 |
|
![]()
[IMG]http://i29.************/21kfl3b.png[/IMG]
Tak wyglądają, bliżej już nie mogłam. *** @eS guy - zdarzyło mi się to już drugi raz. Przedtem porwało moją simkę w Miłowie i pomimo, że czekałam jakieś 5 simowych dni to nie wróciła. A próbował ktoś przywracać Michała Kawalera, brata Belli? Może on wcale nie umarł przed porwaniem Belli, tylko po? A jeszcze co do przenoszenia Belli do Dziwnowa - dla sprawdzenia teorii Sherlocka przeniosłam kilku simów do Dziwnowa, a kilku z rodziny zostawiłam w Miłowie. Dla osób w Miłowie osoby z Dziwnowa nie istniały, i na odwrót. Nie było ich na drzewie genealogicznym. Zmarli byli, ale żywi już nie.
![]() |
#4 |
|
![]()
Ostatnio zaczęłam sprawdzać teorię że jest na kartonie od mleka. U mnie jej tam nie ma. Mam tylko króliczka i klowna. Może Bella i oni mają ze sobą coś wspólnego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
A może... Gdy Belle zabrali kosmici, i lecieli do Dziwnowa zdążyli jej już zmiksować mózg i zmienić oczy. Mieli zmienić ją całą, ale statek się rozbił, Technik Zapylacz #9 uciekł z miejsca wypadku, założył rodzinę, a Bella też wyszła i mieszka na pustkowiu! xD
Edit: Bo jak zawsze po raz pierwszy wchodzimy do Ćwirów to tam jest Don! Więc, może Belle porwano w domu Ćwirów, hęę? ^^ ;> Wtedy Don by miał wspomnienie że Belle porwali ufoludki! ;D Ostatnio edytowane przez Nieznajoma : 30.07.2010 - 16:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Zdjęcie, jak Bella obserwuje gwiazdy przez teleskop a Don jest obok niej jest zrobione na dachu domu Dona. Ćwirowie w ogóle nie mają teleskopu.
![]() |
#7 |
|
![]()
Mogli sprzedać. xD
A Don te zdjęcie mógł namalować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Don? Namalować? xD Jakby Don to zdjęcie namalował, to Bella to Królowa Elżbieta
![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Sprzeciw! (
![]() U Ćwirów jest przecież teleskop ![]() A co do mojej teorii - wypróbuję ją po swojemu ;D |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
HAHAHAHAHAHHA.
Widzisz?! Jest teleskop xD. A Don te zdjęcia mógł sfałszować ;DDD |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |