Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.02.2004, 09:39   #1
ptasiex
Guest

Domyślnie

Ach... szkoda -_- Już miałam nadzieję, że rzeczywiście ten dodatkowy czar istnieje! A tu nic! Szkoda, że Maxis zrobił tylko dodatkowy nektar i biszkopt, ale lepsze to niż nic! ^_^

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.02.2004, 16:21   #2
Via
Guest

Domyślnie

Ja znam jeden czar, którego nie ma w księdze czarów (chyba).

To jest DOROSŁOŚĆ W MINUTĘ - zamieniasz sima dziecko w dorosłego. Do tego jest potrzebne muchomory i 2x łuska smoka czy coś takiego.
Ale nie wiem, czy to robi dzieciak czy dorosły.

PS jak dzieciaki zdobywają składniki? przecież nie mogą kupować itp.

tyle wiem.

stare 05.02.2004, 16:25   #3
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by MorganaLaFay@Feb 5 2004, 05:21 PM
Ja znam jeden czar, którego nie ma w księdze czarów (chyba).

To jest DOROSŁOŚĆ W MINUTĘ - zamieniasz sima dziecko w dorosłego. Do tego jest potrzebne muchomory i 2x łuska smoka czy coś takiego.
Ale nie wiem, czy to robi dzieciak czy dorosły.

PS jak dzieciaki zdobywają składniki? przecież nie mogą kupować itp.

tyle wiem.
Ten czar jest zapisany w księdze (oczywiście dziecka )
A co do składników, to było mnóstwo takich tematów - poszukaj, jeśli naprawdę Ci zależy

stare 05.02.2004, 16:38   #4
moonlight
Guest

Domyślnie

Mówiłem, że na forum jeszcze nikt nic nie mówił o ukrytych czarach. Tzn. nie podawał ukytego. Ale jakby ktoś coś miał to chętnie wysłuchamy. Ja już nie gram w abrę. Okropnie mi się znudziła. I wątpię także, by ktoś kiedykolwiek próbował stworzyć nowe czary No, ale czekajmy: pozdr.

stare 05.02.2004, 17:59   #5
"zuzka"
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by kaczusia@Feb 4 2004, 10:55 AM
Odkryliście nowy czar? Jaki? No kto będzie tak dobry i na forum znajdzie nam ten przepis na nowy czar? Oczywiście żartuje
Ja znam tajny czar!!! a raczej nie czar tylko przepis na oślą babeczkę!!! oto składniki: masło, pył chochlików, proszek do pieczenia!:0 Uwaga po zjedzeniu babeczki satajesz się osłem!!!

stare 05.02.2004, 18:11   #6
Ersa
Guest

Domyślnie

"zuzka" Czy mi sie tyko wydaje, cze kazdy wie o tym czarze? cale forum zna dwa tajne zaklecia a mianowicie ten biszkopt i magiczny nektar

stare 28.02.2004, 17:39   #7
SWAT
Guest

Domyślnie

dziwne ale mi się wogóle nie udają te tajne czary jak wale jakieś składniki na ryzyk fizyk to mi nic nie wychodzi

stare 28.02.2004, 17:51   #8
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by SWAT@Feb 28 2004, 06:39 PM
dziwne ale mi się wogóle nie udają te tajne czary jak wale jakieś składniki na ryzyk fizyk to mi nic nie wychodzi
No to raczej dziwne nie jest - tak się dzieje (chyba) zawsze

stare 28.02.2004, 18:29   #9
Mamba
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by "zuzka"+Feb 5 2004, 07:59 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE ("zuzka" @ Feb 5 2004, 07:59 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-kaczusia@Feb 4 2004, 10:55 AM
Odkryliście nowy czar? Jaki? No kto będzie tak dobry i na forum znajdzie nam ten przepis na nowy czar? Oczywiście żartuje
Ja znam tajny czar!!! a raczej nie czar tylko przepis na oślą babeczkę!!! oto składniki: masło, pył chochlików, proszek do pieczenia!:0 Uwaga po zjedzeniu babeczki satajesz się osłem!!![/b][/quote]
Mimo, że magiczny biszkopt potrafi zmienić głowę sima w oślą, to nie zawsze ( a raczej rzadko ) moje simy stają się pół-zwierzęciem ... :lol:

stare 28.03.2004, 15:48   #10
Kubeczek
Guest

Domyślnie

Ośli łeb po babeczce? mi nie działa. Miałem go tylko po nieudanym zaklęciu piękna lub bestia junior

a jakby ktoś znalazł nowy czar to napiszcie do mnie na PM'a

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości)

Zasady Postowania