![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tak... To mój pierwszy dom na forum. Wiem, że panuje tu ostra krytyka, no, ale bez przesady - da się wytrzymac. Mam nadzieję, że się spodoba. Choc w to wątpię. Domek był robiony, kiedy uczyłam się robic garaż w domu na fundamentach. Czyż nie wyszedł podobnie? To dobrze, to zaczynamy. Przepraszam - niektóre zdjęcia są malutkie. Podmienie je przy odrobinie czasu. Domek jest clean - najwyżej ściany i podłogi są z płyt cd dodawanych do czasopism. Teraz w domu jest dużo kwiatów, więc nie przestraszcie się braku zieleni.
W nocy dom prezentuje się nieco lepiej. Plac zabaw Pomnik. W tle widac ślub - odbył się dawno, na większości zdjęc już go nie ma. Teraz wejdziemy do środka. Garaż. Kuchnia. Przedpokój/salon - dwa w jednym. Łazienka Teraz przejdziemy na górę. Sypialnia małżeństwa. Gdy wchodzimy na górę po schodach widzimy taki gabinet. Łazienka na piętrze. Ostatnie pomieszczenie. Teraz jest tam pokój dziecka. Oto mały klubik. W sam raz dla szalonych simów. Co do nazwy tematu, chodzi o to, że np. "Agnieszka zazna luskusu" itp. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:54 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|