Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ?
5 gwiazdek - Odlotowe 208 65.00%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 76 23.75%
3 gwiazdki - Przeciętne 22 6.88%
2 gwiazdki - Zgroza 5 1.56%
1 gwiazdka - Strach się bać 9 2.81%
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.03.2006, 14:17   #1
Other Girl
Guest

Domyślnie

Wszystko pieknie, ładnie, ciekawie.
Ale, jeśli starsza pani Anna siedzi w roku 2006 w domu starców, to czemu 3 lata temu(2003 r) była pełną życia dorosłą kobietą ... ??

Ostatnio edytowane przez Other Girl : 19.03.2006 - 14:29
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.03.2006, 18:12   #2
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Other Girl
Wszystko pieknie, ładnie, ciekawie.
Ale, jeśli starsza pani Anna siedzi w roku 2006 w domu starców, to czemu 3 lata temu(2003 r) była pełną życia dorosłą kobietą ... ??
To się okarze . Ale juz zdradzę, że Anna dużo przeszła. Aha odcinek czwartek albo piatek (tak na oko ) czyli 23, 24.03.06
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2006, 18:45   #3
Ametyzd
Guest

Domyślnie

okaże
A co, jak w simach się wiek zmienia skokowo? Jest dzieckiem i po chwili nastolatkiem? Poradzisz coś na to? - nie. I dlatego tak wyszło.

"- Myślisz, że tym wyjazdem im pomożesz.
- Wiem, raczej utrudnię im rozwód – posmutniała.
- Ale, zrozum ja chce wiedzieć tylko jedno-czemu?
- Nie prościej było się zapytać?
- Mama jest za skryta, boi się nam opowiadać gdy coś było nie tak w pracy.
- A tata?
- Jeśli to z jego winy to się nie przyzna, a jeśli nie to na pewno powie, że „nie chce obarczać mnie problemami dorosłych”, a ja już mam siedemnaście lat do cholery! – krzyknęła." - kto tu co mówi? Bo dziewczyna chyba ma dwie wypowiedzi pod rząd, przynajmniej tak to wygląda.
"- Formularz? Jaki formularz? Wy macie znaleźć moje dziecko, a nie srać się z jakimś formularzem!" - looool! I nie uznali jej za chorą psychicznie? Aż powinni. xD

No i znowu jest parę błędów. Na przykład to:
"po sprzeczałyśmy" - razem! Więcej mi się nie chce wypisywać, przeczytaj to jeszcze dokładnie, może sama zauważysz, a może ktoś inny.

Isi - myślę i mam nadzieję, że to literówka i miało być "smętnie".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.10.2006, 17:04   #4
Kalia
Guest

ThumbsUp

Fotostory 100000000000000000000000000000000000000000000000/10 ale serio czekam na następne odcinki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2006, 06:48   #5
efciaq
Guest

Domyślnie

Temat fotostory jest całkowicie oklepany (bardziej chodzi mi o przypadkowe zauroczenia
buntowniczych nastolatek, niż ucieczki z domu). Tekst składa się z samych dialogów,
brak opisów wydarzeń. Myślę, że w te odlotowe odpowiedzi w sondzie zawdzięczasz
dużej ilości ładnych dodatków. No mnie się ogólnie to niezbyt podoba, chociaż wszystko
przekonuje do dobrej opinii. Stawiam Ci trzy gwiazdki - przeciętne. Pozdrawiam, życzę dalszej weny.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2006, 12:22   #6
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał efciaq
Temat fotostory jest całkowicie oklepany (bardziej chodzi mi o przypadkowe zauroczenia
buntowniczych nastolatek, niż ucieczki z domu). Tekst składa się z samych dialogów,
brak opisów wydarzeń. Myślę, że w te odlotowe odpowiedzi w sondzie zawdzięczasz
dużej ilości ładnych dodatków. No mnie się ogólnie to niezbyt podoba, chociaż wszystko
przekonuje do dobrej opinii. Stawiam Ci trzy gwiazdki - przeciętne. Pozdrawiam, życzę dalszej weny.
Ja się nie wypowiem dlaczego jest 5 osób głosujących na "odlotowe", ale nie wydaje mi się, aby to było tylko przez obrazki, bo jednak komentującym się raczej podoba i z tego się bardzo cieszę.

Ostatnio edytowane przez Margierytka : 29.03.2006 - 22:42
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.04.2006, 22:36   #7
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Bardzo fajny odcinek. Choć muszę przyznać, że opis zakupów troszeczkę mnie znużył, ale zaczęło być bardzo ciekawie, kiedy Monika wyszła ze sklepu.
Jak mówi F*I*L*I*P*I*N*K*A, czasem "zjadasz" literki. Do tego trochę tych nieszczęsnych powtórzeń. Na siódmym zdjęciu tryb budowy.
I jeszcze jedna rzecz, która mi się rzucila w oczy. Anna mówi:
"(...) Po sześciu latach, Piotr wyprowadził się i ja wróciłam do domu, do Romana. Zaopiekowałam się jego córką Moniką i powiedziałam, że jestem jej matką. (...)"
Skoro mówi to do Moniki, to powinna ująć to raczej tak "zaopiekowałam się tobą, Moniko", bo tak jak napisałaś, wydaje mi się nienaturalnie. Raczej w życiu matka by tak o córce nie mówiła (w twarz).
To były minusy (drobne), teraz plusy.
Zdjęcia są naprawdę udane, szczególnie te ze sklepu. Jesteś też bardzo pomysłowa, ta sytuacja rodzinna jest strasznie zagmatwana. Naprawdę świetnie to zaplanowałaś.
To był jeden z najciekawszych odcinków (w ogóle jest coraz ciekawiej) i czekam z niecierpliwością na następny.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.04.2006, 18:58   #8
Ametyzd
Guest

Domyślnie

"Chciała poważnie wyglądać na tej poważnej rozmowie z matką." - nie, nie, nie... xD Słownik wyr. obcych się kłania. xD
"zawieść" - to nie w tym znaczeniu.
"...kocham cię lepiej..." - myślę, że raczej "bardziej".
"była by" - razem.

Mmm, mmm. No, ciekawe, czy uda mu się ją udobruchać. I co będzie dalej...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.05.2006, 15:03   #9
Apocaliptic_Girl
Guest

Domyślnie *,*

No cóż... Nie można powiedzieć, że to FS było jakieś wybitne, ale ogólnie nawet dobre. Nie dopoatrzyłam się jakieś rekordowej liczby literówek, składnia nawet, nawet... Powodzenia dalej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.05.2006, 16:13   #10
Toxic
Guest

Domyślnie

Fajny odcinek, ciekawe jak sie wszytko teraz potoczy Co tu więcej pisać, może że czekam na kolejny odcinek
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 55 (0 użytkownik(ów) i 55 gości)

Zasady Postowania