|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
208 | 65.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
76 | 23.75% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
22 | 6.88% |
2 gwiazdki - Zgroza |
5 | 1.56% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
9 | 2.81% |
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
okaże
![]() A co, jak w simach się wiek zmienia skokowo? Jest dzieckiem i po chwili nastolatkiem? Poradzisz coś na to? - nie. I dlatego tak wyszło. ![]() "- Myślisz, że tym wyjazdem im pomożesz. - Wiem, raczej utrudnię im rozwód – posmutniała. - Ale, zrozum ja chce wiedzieć tylko jedno-czemu? - Nie prościej było się zapytać? - Mama jest za skryta, boi się nam opowiadać gdy coś było nie tak w pracy. - A tata? - Jeśli to z jego winy to się nie przyzna, a jeśli nie to na pewno powie, że „nie chce obarczać mnie problemami dorosłych”, a ja już mam siedemnaście lat do cholery! – krzyknęła." - kto tu co mówi? Bo dziewczyna chyba ma dwie wypowiedzi pod rząd, przynajmniej tak to wygląda. "- Formularz? Jaki formularz? Wy macie znaleźć moje dziecko, a nie srać się z jakimś formularzem!" - looool! I nie uznali jej za chorą psychicznie? Aż powinni. xD No i znowu jest parę błędów. Na przykład to: "po sprzeczałyśmy" - razem! Więcej mi się nie chce wypisywać, przeczytaj to jeszcze dokładnie, może sama zauważysz, a może ktoś inny. Isi - myślę i mam nadzieję, że to literówka i miało być "smętnie". |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Fotostory 100000000000000000000000000000000000000000000000/10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Temat fotostory jest całkowicie oklepany (bardziej chodzi mi o przypadkowe zauroczenia
buntowniczych nastolatek, niż ucieczki z domu). Tekst składa się z samych dialogów, brak opisów wydarzeń. Myślę, że w te odlotowe odpowiedzi w sondzie zawdzięczasz dużej ilości ładnych dodatków. No mnie się ogólnie to niezbyt podoba, chociaż wszystko przekonuje do dobrej opinii. Stawiam Ci trzy gwiazdki - przeciętne. Pozdrawiam, życzę dalszej weny. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Margierytka : 29.03.2006 - 22:42 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo fajny odcinek.
![]() Jak mówi F*I*L*I*P*I*N*K*A, czasem "zjadasz" literki. Do tego trochę tych nieszczęsnych powtórzeń. ![]() I jeszcze jedna rzecz, która mi się rzucila w oczy. Anna mówi: "(...) Po sześciu latach, Piotr wyprowadził się i ja wróciłam do domu, do Romana. Zaopiekowałam się jego córką Moniką i powiedziałam, że jestem jej matką. (...)" Skoro mówi to do Moniki, to powinna ująć to raczej tak "zaopiekowałam się tobą, Moniko", bo tak jak napisałaś, wydaje mi się nienaturalnie. Raczej w życiu matka by tak o córce nie mówiła (w twarz). To były minusy (drobne), teraz plusy. Zdjęcia są naprawdę udane, szczególnie te ze sklepu. Jesteś też bardzo pomysłowa, ta sytuacja rodzinna jest strasznie zagmatwana. ![]() To był jeden z najciekawszych odcinków (w ogóle jest coraz ciekawiej) i czekam z niecierpliwością na następny. ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
"Chciała poważnie wyglądać na tej poważnej rozmowie z matką." - nie, nie, nie... xD Słownik wyr. obcych się kłania. xD
"zawieść" - to nie w tym znaczeniu. ![]() "...kocham cię lepiej..." - myślę, że raczej "bardziej". "była by" - razem. Mmm, mmm. No, ciekawe, czy uda mu się ją udobruchać. I co będzie dalej... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No cóż... Nie można powiedzieć, że to FS było jakieś wybitne, ale ogólnie nawet dobre. Nie dopoatrzyłam się jakieś rekordowej liczby literówek, składnia nawet, nawet... Powodzenia dalej
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Fajny odcinek, ciekawe jak sie wszytko teraz potoczy
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 55 (0 użytkownik(ów) i 55 gości) | |