|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ale nie bardzo wiem co mam rozumiec przez słowo średnia Ostatnio edytowane przez Yuna : 11.03.2006 - 10:13 |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a tak powiem wam coś
ja sie nie boje pokazywac z bliska twarzy simki bo niektózy sie tego boja i robią zdjęcia bardzo odalone ja tego nie robie pokazuje prawde ![]() sorry za to ze zdjęcie obok smietnika ale tak jakoś wyszło może dzisiaj dam nowe simki : Ale oceniajcie tą simke dalej --------------------------------------------------------- teraz nowa simka ![]() ![]() ------------------------------------------------------- a to simka którą wam pokazywałam w takiej fryzuze jak simka powyżej ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Yuna : 14.03.2006 - 14:26 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ta ostatnia simka jest taka sobie. I moze rób mniejsze zdjęcia, wystarczy wyciąc twarz nie musisz pokazywać tego co jest obok simki.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No i ja
![]() Aurelia-Ma coś w sobie ![]() ![]() Yuna-Lekka przesada ![]() ![]() Luiza-Gdyby innna fryzura!! ![]() ![]() simka-:/,nie wiem sama ,za małe oczka?Coś tu nie gra.4,1/10. ![]() Nowa simka-Nie ,też coś w niej nie tak.3,5/10 I ta co nam pokazywałaś-Ładnie wygląda,tylko błagam daj jej blond loczki! ![]() ![]() Uff ... I koniec;-]. POzdroFFFioNNNka od Mely:*. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Eh. Teraz zauważyłam, że wsztskie simki robisz na jedno kopyto. Jak jedna jest śliczna( mówie o Wiktorii) to inne muszą być tego samego pokroju. Weż zrób zupełnie inną simkę i wtedy ocenię. Za Wiktorię: 10/10
Za sobowtóry Wiktorii: 4/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|