|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
0 | 0% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
5 | 45.45% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
5 | 45.45% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
1 | 9.09% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 11. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
wlasciwie to nie ma tu czego oceniac ale nic to...zdjecia ładne dobrej jakosci, ale tekst jest zbyt krotki!bledow nie zauwazylam bo za szybko czytam, ale juz sie ktos na pewno tym zajął...czekam na nastepny odcinek i mam nadzieje ze nas nie zawiedziesz.
pozdrawiam karolina :* |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Krótkie, ale mimo wszystko mnie zaciekawiło. Może lepiej bedzie jeśli nie będziesz dawać odcinków tak szybko, tylko dopracujesz je i przedłużysz.
Zdjęcia są w porządku. Budujesz też ładne zdania, chociaż czasem można wyłapac literówki.Czekam na kolejny odcinek. Mam nadzieję, że bardziej rozbudowany
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 10
|
No, dłuższe niż ostatnio, ale jak dla mnie lepiej by wyglądało, gdybyś złożyła to do kupy z 1. odcinkiem (wstępem?) i zrobiła z tego jeden odcinek. Bo trochę dziwne jest czytać kilka zdań i czekać na kolejną część i tak w kółko. Ledwo zaczynam, a zaraz kończę.
Nie mówię, że musisz pisać długie fs, bo nie o to chodzi. Tylko zamiast np. 6 krótkich odcinków możesz wstawić 2-3 dłuższe. Niektórzy tak robią, a widziałam tu nawet kilka jednoodcinkowych fs w jednym temacie (autorstwa Linci Vampirci, o ile dobrze pamiętam .Zdjęcia są bardzo ładne. Tekst też dobrze napisany, tylko tu literówka:Cytat:
Czekam na informację o tym, kto się zbliżył do ławki. ![]() Pozdrawiam PS. Dobrze, że dajesz kolejne odcinki w nowych postach.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|