|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek !!! Skąd masz tą wanienke???
Ładny ogród!!! Moje ocenka 10/10 i jeszcze masz ode mnie kolejny plus za to, że też grasz na skrzypcach!!! ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak więc:
Zewnatrz: Bryła jest całkiem niezła tylko ja lubię jak coś jest w ogrodzie przed domem a u ciebie, oprócz kilku drzew, nie moge się doszukać zadnych innych roślin. Z boku juz lepiej (tam koło garażu) bo przynajmniej nie jest tak pusto, a wodospad wygląda całkiem fajnie. Tylko wydaje mi ise że mogłeś wziąść mniejszą działkę. Wewnątrz: W środku domek jest całkiem fajnie urządzony, nie mam mu prawie nic do zarzucienia oprócz tego że na dole jest 'lekko' pusto.(Tam przy wejściu) mogłes tam postawić jakiś fotel albo stoliczek z kwiatami. 8/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dla mnie cudeńko serdeńko
![]() Przydałbym się do pracy nad moim.. tfu! Jakby ktos pytal to nic nie wiecie ;> 9,5/10 bo brakuje tu magicznego linka ;] |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Samokrytyka kwitnie... a dom taki ładny. Chociaż nie pasuje mi ta lodówka - za dużo jedzenia a w szafie za mało urań
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 18
|
![]()
Postarałeś(aś) się, i nawet dobrze ci to wyszło. Z zewnątrz jest piękny, tylko wnętrze jest takie jakieś smutne
![]() ![]() P.S: Ten wodospad jest piękny! Skąd go wzięłaś(eś)? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wodospad sam zrobiłem pokryłem go pokryciami terenu
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Baardzo ładny domek, nie wiem dlaczego nazywasz go tandeta... Śliczny, tyle drobiazgów, strasznie mi się podoba!
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No wiec tak... Cos mi sie dzieje, ze na tym forum nie moge pisac z polskimi znakami... :con:
Ale tak wracajac do tematu domu skrzypka... Z zewnatrz niezbyt zachecajaco to wyglada, ale wnetrze jest po prostu boskie. Chociaz moze nie powinienes calkowicie oddzielac salonu od domu, wystraczylaby jedna sciana... Tak mi sie wydaje... ![]() Pozdrawiam Ineyasha :* |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A więc... Na zewnątrz podoba mi się jedynie wodospad z fontanną. Ale za to w środku... Podoba mi się WSZYSTKO!!! Po prostu CUDO
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|