|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Ile jest wam najtrudniej zdobyć gwiazdek | |||
| Pół gwiazdki |
|
9 | 100.00% |
| Głosujących: 9. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
No wiecie. JAk by coś sie wam nie udawało to zawsze są kody ... no nie ?
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Sana...przesadzasz z tymi postami pod postami...ok.jesteś nowa ale cię to nie usprawiedliwia...EDYTUJ...polecam na przyszłość...
Według mnie najłatwiejszy jest początek.Gorzej jest mi zdobyć 4 i 5 gwiazdek.Nigdy nie mogę trafić w ich gusta .Ale są na to też inne sposoby...bez kodowe...
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Co do tematu- gwiazdki nie jest trudno zdobyć o ile się ma dobre znajomości Tak jak w życiu. Szkoda, że dowiedziałem się o tym dopiero jak miałem 4 gwiazdki :/
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mi sie najgorzej przechodzi nagrywanie teledyskow
Nie uda mi sie pare razy to potem sim jest zmeczony i nie chce nagrywac :\
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
No ja też z teledyskami miałąm problem,zwłaszcza kiedy po kilku próbach sim spadał na niższy poziom gwiazdorstwa. No i jeszcze krecenie sceny walki bądź śmierci.Prawie nigdy nie było w pobliżu drugiego aktora i nie mogłam zagrać :1smutny:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mi zawsze problem sprawiała ta babka z zestawem do pozowania ale w końcu odkryłam na nią sposób
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja znam świetny sposób na gwiazdki. Jedziemy do dzielnicy sb robimy np. zdjęcia i jak nam się nie uda to wychodzimy do widoku parceli mieszkalnych nie zapisując gry. potem wchodzimy na tą rodzinkę, którą przedchwilą graliśmy skutek:
Jeszcze tego samego dnia możemy zadzwonić do dzielnicy sb i mamy tyle gwiazdek ile mieliśmy gdy jechaliśmy |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja zatrzymałem się na dłużej dopiero przy 5 gwiazdce, więc w ankiecie wybrałem własnie tę odpowiedź
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Dla mnie kiedyś (teraz idzie gładko bio siem skapowalam) było najtrudniejsze zdobycie 4.5 gwiazdki :lol:
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|