|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mi podoba się też uszczęśliwienie bo jak mam zaklęcie uszczęśliw kogoś to jest fajnie bo robie tylko trach różdżką i mam składnik w kieszeni. Nie lubie obłoków bo trzeba siedzieć i się męczyćklik, klik, klik, klik, klik ........ :wacko:
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Może sobie pomyślicie, że jestem jakaś pomylona, ale ja lubię obłoczki...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
obłoki i muchomory są najgorsze, a szukanie składników, albo poprawianie humoru-ok
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dla mnie najgorsze są obłoki (nigdy ich nie wykonuję, zawsze wtedy uciekam hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
W tych grobach chodzi o to, aby wszystkie nagrobki były w górze. Jak klikniesz na jakiś to te, które są obok niego zmieniają się(tzn. jak są na dole, to wychodzą na górę i na odwrót). Musisz pokombinować, a załapiesz o co chodzi
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dla mnie najgorsze zadanie, to walka z obłokami, a najfajniejsze, to walka z czarodziejami
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
aja to raz tak miałam:miałam rozweselić klare i miałam z ną na -13 a miała humor 1 kl.a z obłoka to tak:dostaję to zad.iskam pauza i szukam obłokuw iszybko bignę i szczę obłok zanim sie rozmnorzy i gotowe.a jak swzięłam ten czerwy banan zagłady i niznim nie miałam. ;( :1smutny: :\
![]() będę miała podczniki do muzy które będę urzywać od4kl.do6. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dostarczanie i szukanie składników jest fasjne. no i pojedynek. Obłoczki też są fajne, muchomory tylko z Wilą (Mara też może być) Najgorsze jest pocieszanie kogoś. Mnóstwo czasu zajmuje to, żeby został przyjacielem...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Po co się trudzić z pocieszaniem kogoś!No i po co ma być przyjacielem!Ja to zadanie lubię i rozwiązuje je za pomocą czaru Uszczęśliwienie.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|